Sport

Caf? Tuinzicht kampioen Bedrijven Sponsor Fond Tour

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Al vele jaren organiseert P.V. Ons Genoegen een bedrijvensponsorvluchtencompetitie. Er word gevlogen om het kampioenschap in vijf tours de Vitesse en de Mid-Fond reeds uitgereikt aan Bouma all in Klusservice en Roxa Consultants Totaalontzorgers en de Fond, Jonge-Duiven en de Natour en ten slot om het Bedrijven Generaal Kampioenschap alle Sponsor vluchten van Harlingen.

Deze Fond Tour over vier vluchten werd vorig jaar gewonnen door Nauta’s Schildersbedrijf. Dit jaar is het Café Tuinzicht in de Nieuwstraat die met de eer gaat strijken en uitbaters Klaas en Maaike Bierma konden uit handen van voorzitter Age Zijlstra de beker en de bloemen in ontvangst nemen. Tweede is geworden Cleaning Service Fryslân 06- 12405577 3 Bouwbedrijf Bruinsma, BV 4 Nauta”s Schildersbedrijf.5 Harlingenboeit.nl.

De andere sponsoren waren in willekeurige volghorde: Bouma All-in Service, Frits Werther Scheepsreparatie Harlingen, De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Hotel Zeezicht Vlieland, Roxa Consultants Totaalontzorgers, Grafisch Centrum Harlingen, Visser Containers en Recycling, Beheer en Onderhoudsbedrijf Smit Vlieland, Cor Nijkamp Bloemen, Harlinger Benzinestation Q8 Nico en Ingrid Port, Bierma voor al uw bestrating, Harlinger Courant/Flevodruk, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Architecten Bureau Alynia, Slagerij Marten van de Zee op de Spekmarkt, Copini brillen en Contactlenzen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda