Voetbal

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie

BuurtBazen – Friesland Direct          1-6

Na twee minuten vloog Bouke Zuiderhof er door en gaf een niet te missen pass op Johan Janssen, en hij miste dan ook niet, 0-1. Een pass van keeper Reijenga kwam bij Drewes Janssen en hoppa het was 0-2. De BB waren nog even aan het zoeken om het juiste ritme maar daar kwamen ze niet echt snel in. Coach Heeringa begon dit nieuwe jaar wel een bitsje streng, hij zweepte ut zootsje geweldig op. Slecht uitverdedigen van de BB strafte ut steertkikkertsje Youri Bouma af, 0-3. Zelfs Bouke Zuiderhof scoorde, maar dan wel na een blundertje van de keeper. 0-4. Ook in de tweede helft bleven de mannen van FD sterker en liepen ook nog verder uit. Drewes Janssen 0-5 en Johan Janssen 0-6. De BB schoot nog tegen de paal maar Mohamed wist toch de eer te redden voor zijn team, 1-6.

 

Veltman Maritiem – Oosterhof/Holman          7-2

VM speelden zonder wissels vanwege de vele blessures maar ja ze kunnen toch bovenaan komen dus gingen ze er plat voor. En Lenny Tijsen wist na twee minuten puur op karakter 1-0 te maken. En niet lang daarna was daar weer Lenny Tijsen die vrij kwam en scoorde 2-0. OH probeerden wel van alles maar het lukte niet echt, VM bleef loeren op de counter. De jongens van OH hadden de hasses ur even niet bij en zo kon Lenny Tijsen een zuivere hatrick scoren, 3-0. OH keeper Kor Steert had ook nog een paar geweldige reddingen voordat Soulaiman Snoussi in de eerste helft 4-0 maakte. Direct na de wissel joeg Geert Jan de Groot snoeihard een vrije trap binnen, 4-1. Maar toen Kevin Hobgen en Snoussi 5-1 en 6-1 maakten was het gebeurd met OH. Sicco v.d. Bij schoot nog 6-2 binnen en Snoussi maakte nog 7-2.

 

RCM Administratie – Schilder v.d. Ploeg/Kantine Waddenhal 1-7

Ook Ploeg/Kantine hebben nog kans op het kampioenschap maar mogen dan geen punten meer verspelen. Michel v.d. Ploeg was afwezig die moest naar de vrienden van Amstel zinge met Gerard Joling, vient ie leuk. Het eerste kansje was voor RCMA maar Max Nijenhuis punterde mis. Ploeg/Kantine begon de druk op te voeren en vanaf de zijkant zette Ralf van Hurck sien mooie oranje skoensjes teugen de bal en was het 0-1. Jasper de Jong miste een kans om 1-1 te maken en dat deden Ronald Jilderts en Ralf van Hurck aan de andere kant. Jasper de Jong kwam nog twee keer alleen voor de keeper maar hij had waarschijnlijk oogkleppen voor en miste wederom. Een schot van Stefan Adema leek mis te gaan maar daar stond ineens Sjouke Bootsma en die tikte de bal binnen, 0-2. Er werden nogal wat kansen vergriemd toch kon eindelijk Ralf van Hurck wel weer scoren, 0-3. Toen liep Ploeg/Kantine weg: Matheus IJpe 0-4 en Sjouke Bootie 0-5. Jasper de Jong wist eindelijk waar het vijandelijke doel stond maar er was wel een kluts voor nodig om ut ding ur in te krijen 1-5. Bootie en Jilderts bepaalden de eindstand op 1-7.

 

Broodje Nuchter – PoPaLo                 9-4

BN kan ook nog om het kampioenschap meedingen en zij hadden aan Tony Outhuyse een hard schreeuwende supporter, dat ging ze mal dat ie savens toen ie tuus was kramp in sien vreet had. PPL begon goed, een afstandsschot van Norbi Helik vloog hast deur ut net, 0-1. Bijna was het 0-2 maar Brian Visser raakte de paal. Aan de andere kant ronde Cyrus Boerman een mooie combinatie af, 1-1. Er zat vuur in het spel, PPL coach Hilbrand Pollema had um in ut pak stoken en ston op e bank sien ploeg on te moedigen. Dat gaf niks want Cyrus Boerman maakte 2-1 en terwiel ze bij PPL achterin stonnen te slapen tikte Cyrus ook nog 3-1 in de touwen. In de tweede helft wist Herman Bontes 4-1 te maken en hielp Sylvester Feenstra PPL door in eigen doel te koppen, heel mooi 4-2. Hij maakte zijn foutje weer goed en scoorde 5-2, 6-2 werd het door Cyrus, Brian Visser deed wat terug 6-3, Niels Podt 7-3 en 8-3, Brian Visser 8-4 en de laatste maakte Sylvester Feenstra 9-4.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda