Sport

Harlinger Dames 1 vastberaden van start, maar pakt geen punten

Harlinger Dames 1 liet vorige week goed spel zien en was vastberaden dit spel in stijgende lijn voort te zetten. In tegenstelling tot de rest van Nederland scheen het zonnetje en het was droog op deze mooie Super Sunday. De Veteranen pakten drie punten tegen Winsum, waarna de Dames een wedstrijd moesten spelen tegen Meppel. Harlingen had onthouden dat ze vaak moeizaam van start gaan tegen deze tegenstander, maar altijd punten pakken. 

Echter ging de wedstrijd goed van start. De Harlingers waren continu te vinden op de helft van Meppel, maar een doelpunt bleef uit. Al na een krappe tien minuten verslapten de dames en begonnen ze veel foutjes te maken. Hierdoor kreeg Meppel ruimte en wist hier twee keer gebruik van te maken. Harlinger wist in de laatste minuten terug te komen met een doelpunt, maar gelijkspel of winst zat er niet in. Harlingen is de vastberadenheid niet kwijtgeraakt, maar is wel even met beide benen op de grond gezet door tegenstander Meppel. Hard trainen en inzet zijn de woorden die de dames verder gaan helpen. Aankomende week gaan de dames het opnieuw proberen tegen Eelde in Paterswolde.

 

Na afloop van de wedstrijd heeft een groot deel van het team clinics verzorgd voor de jeugdleden van de vereniging. De clinics waren goed uitgedacht en de kinderen hebben met veel plezier veel geleerd. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda