Sport

Dijkstra & Geelhoed Aircoservice Squashcompetitie

A-Poule

Michel v.d. Ploeg – Bas Koudenburg

Beiden staken in een prima vorm en wisten elkaar goed te laten lopen. De eerste game was voor Michel met 11-8. Ook in de tweede game was de winst weer voor Michel met 11-8. De laatste game werd helemaal op het scherpst van de snede gestreden en kon lang beide kanten op. Maar ook nu was het weer Michel die won met 12-10 en in sets met 3-0 maar ook voor Bas prachtige set standen.

B-Poule

Menno Mensonides – Peter Borgmann

Peter ging flitsend van start en wist Menno goed onder druk te zetten en hij pakte de game met 11-8. In de tweede game wist Menno het voordeel weer aan zijn kant te houden en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-8. In de derde game wist Menno nog meer voordeel naar zich toe te trekken door de sterke service die Peter niet altijd even makkelijk wist te pakken. Menno won de game met 11-6. En ook de laatste game gaf Menno niet meer uit handen en won met 11-5 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Peter geen slechte partij.

Sjors Wierstra – Leon Bambach

Sjors ging vliegend van start en pakte in hoog tempo de punten. Hij ging bijna voor de volle winst, maar Leon pakte nog net een punt. Sjors won de game met 11-1. In de tweede game was Leon ook weer helemaal in het spel en wist hij het voordeel aan zijn kant te houden en trok de game langzaam naar zich toe. Leon won de game met 11-6. In de derde game was het Sjors die een klein voordeel pakte en won met 11-6.

In de vierde game gingen beide voor goud en zagen we mooie rally’s die op het scherpst van de snede werden beslist. Nu was het weer Leon die de game pakte met 14-12. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen nu helemaal voor iedere bal en dan zie je mooie rally’s. Nu was het Sjors die de game pakte met 14-12 en in sets met 3-2 en dat zijn de partijen waar je beiden voor gaat, maar ze waren aan elkaar gewaagd.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda