Voetbal

De meiden van Zeerobben

Ook afgelopen zaterdag kwamen zowel MO13 als MO15 als ook VR1 in actie. VR1 speelde thuis tegen Leovardia, MO15 ging op bezoek bij St. Anna en MO13 speelde thuis tegen Lemmer.

Na de ruime zege van vorige week op Franeker stond er voor VR1 wederom een thuiswedstrijd op het programma. Leovardia uit Leeuwarden kwam op bezoek. De wedstrijd werd echter helaas niet uitgespeeld. Eén van de dames van Leovardia liep een vervelende blessure op die dusdanig ernstig leek dat er een ambulance gebeld moest worden. De wedstrijd (tweede helft) werd vervolgens niet meer uitgespeeld en zal op een later tijdstip alsnog ingehaald moeten worden. Op het moment dat de wedstrijd gestaakt werd was de stand 1-0. 

Na de mooie overwinning van vorige week op Heerenveense Boys moest MO15 haar meerdere nu erkennen in St. Anna. Deze tegenstander doet mee om de bovenste plaats en middenmoter Zeerobben incasseerde uiteindelijk een 5-1 nederlaag. 

MO13 had een doordeweekse wedstrijd tegen SJO DFC die met 3-2 verloren gingen. Een paar dagen later ging het een stuk beter tegen Lemmer die het tempo van de meiden van Zeerobben niet kon bijhouden. Het werd 9-0. 

 

Morgen speelt VR1 om 13.45 uur een uitwedstrijd tegen St. Annaparochie. MO15 speelt al om 8.45 uur een thuiswedstrijd tegen Oosterlittens en MO13 heeft een vrij weekend. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda