Nieuws

Sjantermiddag

HARLINGEN – Een getijdenzwembad bij het Harlinger strand, toerisme in Harlingen en een nog mooier waddengebied. Dat zijn de onderwerpen van een nieuwe ‘Sjantermiddag’, zondag 14 januari van 14.00 tot 17.00 uur in de Lichtboei (Rommelhaven 22).

Een nieuw jaar en de PvdA afdeling Harlingen gaat van start met nieuwe ‘sjantermiddagen’. De eerste, volgende week zondag, heeft de titel ‘Harlingen het Wad’ en gaat over toerisme in de gemeente Harlingen. Joop Mulder is één van de gasten. De man die Oerol oprichtte en groot maakte, heeft zich nu gestort op Sense of Place. Hij spreekt over het unieke landschap van de Waddenkust, en hoe kunst en cultuur de kust kunnen versterken.

Hoe kunnen we het Westerzeedijkgebied mooier maken voor Harlinger en toerist? Jaap de Jong komt vertellen over zijn idee voor een zwembad aan het strand. En Hans Revier, specialist op het gebied van duurzaam toerisme in de Waddenzee, komt daar meer over vertellen. Verder is er muziek van Harlinger bodem en het eerste drankje is van de organisatie.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda