Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Foppe

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Foppe.

Foppe is een prachtige kat om te zien, bijna helemaal wit.Hij is bij ons gekomen nadat zijn eigenaar is verhuist en hij niet mee kon. We gaan ons best doen om voor Foppe weer een goed thuis te vinden.

Aan Foppe zelf zal het niet liggen. Hij is namelijk een lieve, aanhankelijke kat, die van zijn portie aandacht houdt. Het kan wel zijn dat hij even moet wennen in het begin en dat het even duurt voordat hij geacclimatiseerd is.

Hij kan bij kinderen en zou goed in een gezin passen. Hij wil wel graag naar buiten kunnen en heeft dat ommetje in de buurt wel nodig. Wel adviseren we om goed in de zomer om zijn oorpunten te denken, deze zijn namelijk wit en daardoor gevoelig voor zonlicht. Insmeren met zonnebrandcreme werkt vaak voldoende.

Voor wie een leuke, gezellige huisgenoot zoekt en in bezit is van tube zonnebrandcreme, bel en kom langs voor kennismaking!

 


Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.


 

|Doorsturen

BuienradarAgenda