Nieuws

Jankobus Seunnenga in Bibliotheek Harlingen

HARLINGEN - Jankobus Seunnenga, bekend van Kobus gaat naar Appelscha en Pigmeat, brengt op vrijdag 9 februari de dichtbundel Fabels met Kleurkrijt ten gehore in de Bibliotheek van Harlingen. 

 

Jankobus Seunnenga heeft gedichten van Simon Vestdijk op muziek gezet. De Harlinger Simon Vestdijk was een belangrijke schrijver en musicoloog. Tachtig jaar na het verschijnen van de dichtbundel Fabels met Kleurkrijt heeft Seunnenga de gedichten op muziek gezet. 

Sinds Jankobus Seunnenga in 2009 solo is gegaan, heeft hij een aantal prachtige en door de pers zeer goed ontvangen cd’s gemaakt. Deze Friese oerpunker, die in 2012 het ‘Dreents Liedtiesfestival’ won, verwierf bekendheid met de band Kobus gaat naar Appelscha, door muziekkrant OOR betiteld als de beste punkband die Nederland ooit heeft gehad, en het A.D.H.D.-country- & folkduo Pigmeat.

Op vrijdag 9 februari van 19.30 tot 21.30 uur is hij in de Bibliotheek van Harlingen. De kosten zijn € 15,- voor niet-leden en bibliotheekleden van Bibliotheken Noord Fryslân (BNF) mogen gratis naar binnen. Wel opgegeven want vol is vol. Opgeven kan aan de balie van de bieb of via www.ontdekdebieb.nl

|Doorsturen

Buienradar



Agenda