Nieuws

Estafette recyclewinkel beperkt weer open

De Harlinger Estafette recyclewinkel gaat dinsdag 9 juni beperkt weer open. Omrin heeft daarvoor de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen vanwege het coronavirus, zoals schermen bij kassa’s en een eenrichtingsverkeerroute.

Vooralsnog gelden er aangepaste openingstijden. Voor de inbreng: dinsdag tot en met zaterdag 9.00 tot 12:00 uur (winkel is dicht).  Estafette vraagt iedereen in de auto te blijven zitten totdat je aan de beurt bent om uit te laden (één auto per keer op het terrein). De controle op aangeboden goederen wordt strenger uitgevoerd, gezien de enorme aanvoer van (soms onbruikbare) goederen. “Het kan dus zijn dat we je moeten verzoeken om bepaalde zaken toch alsnog naar de milieustraat te brengen”, aldus Estafette. De haal- en brengservice wordt vooralsnog niet opgestart, in verband met een te lage bezettingsgraad en RIVM-regels.

De winkel is dinsdag tot en met zaterdag open van 13.00 tot 17:00 uur. Met een maximaal aantal klanten, géén inbreng en de coffeecorner blijft eerst dicht. Er zijn spelregels opgesteld en die vind je bij de ingang van de winkel. Estafette hoopt dat iedereen zich aan de regels houdt. “Als we allemaal de regels volgen en lief voor elkaar zijn dan moet het lukken en kunnen wij weer die fijne maatschappelijke functie vervullen die we hebben, voor onze vrijwilligers en voor onze bezoekers!”

|Doorsturen

BuienradarAgenda