Voetbal

Zeerobben sluit jubileumjaar af met feestavond

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Tijdens de gecombineerde nieuwjaars-/jubileumreceptie op 5 januari luidde Zeerobben haar 60 jarig jubileum op knallende wijze in. Met een ferme trap schoot Nick de Wit een confetti regen door het clubhuis en daarmee was een begin gemaakt met een jaar vol jubileumactiviteiten.

Het zou een gedenkwaardig jaar worden, waarin de club maar liefst vijftien kampioenschappen mocht vieren, inclusief de promotie van het eerste elftal naar de tweede klasse. Aan dat jaar is nu (bijna) een einde gekomen. En Zeerobben zou Zeerobben niet zijn als ook de afsluiting niet op knallende wijze gevierd zou worden.

Voor zaterdagavond 14 december is de jubileumcommissie er in geslaagd een topband naar Harlingen te lokken. Het betreft de bekende Brabantse band Ruizzz die vanaf 21.00 uur ongetwijfeld voor een groot feest zal zorgen. Plaats van handeling is clubhuis De Robbenplaat. Alle leden en donateurs van de vereniging hebben gratis toegang tot deze spetterende avond. Een mooie afsluiting van een gedenkwaardig jaar met zowel trieste dieptepunten als ook sportieve hoogtepunten.

|Doorsturen

BuienradarAgenda