Voetbal

Zeerobben ontvangt vv Dokkum

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Met nog vijf wedstrijden te spelen kan Zeerobben nog altijd uitstekende rapportcijfers overleggen. Of deze rapportcijfers aan het einde van het seizoen voldoende zijn om over te gaan, is nog niet geheel zeker. Maar tot op heden is Zeerobben de beste leerling van de 3e klasse B.

Uit 21 gespeelde wedstrijden werden 51 punten behaald. Nummer 2 SC Stiens heeft slechts een achterstand van zes punten. Dus bij een misstap van de Harlingers is de spanning zomaar weer terug. En aangezien er aan het einde van de competitie geen titel bemachtigd kan worden op basis van het doelsaldo is het voor Zeerobben zaak om scherp te blijven. Te beginnen aanstaande zaterdag tegen vv Dokkum.
De ploeg uit de gemeente Dongeradeel is veilig en kan misschien als alles meezit nog deelnemen aan de nacompetitie. De wedstrijd eerder dit seizoen in Dokkum eindigde in een 0-4 overwinning voor Zeerobben door treffers van Rene Markus (2) en David van der Pol (2). Het treffen tussen de Harlingers en de Dokkumers begint zaterdag om 14.30 uur.

Programma en prognose
Zeerobben - Dokkum 3
Rijperkerk - Hardegarijp 3
Wykels Hallum - Zwaagwesteinde 2
SC Berlikum - Rottevalle 1
Be Quick Dokkum - Minnertsga 2
SC Stiens - WTOC 1
Oostergo - AVC 2

|Doorsturen

BuienradarAgenda