Voetbal

Zeerobben MB1?zaterdag in halve finale KNVB Beker

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Als de sfeer goed is, komen de resultaten vanzelf. Dat is een uitdrukking die zeker ook van toepassing is op de meiden van Zeerobben MB1. Ze spelen zaterdag in de halve finale om de KNVB Beker.

Na een aantal kampioenschappen op een rij spelen de meiden inmiddels in de hoofdklasse waar ze op een keurige tweede plaats staan. Maar ook in de bekercompetitie zijn de resultaten opzienbarend. Achtereenvolgens werden Tzummarum, GVAV Rapiditas, DZOH en Veendam uitgeschakeld. Er waren bloedstollende partijen waarbij de beslissing via strafschoppen geforceerd moest worden.

Zaterdag wacht de volgende uitdaging. In de halve finale van de KNVB beker Noord treffen de meiden Drachten MB1. En de meiden van Zeerobben willen maar één ding en dat is de finale bereiken.

Het team bestaat uit zestien meiden waarvan de kern al sinds de MC1 met elkaar speelt. Zij rekenen op een groen-wit legioen in Drachten dat ze naar de overwinning schreeuwt. Zaterdag begint de wedstrijd op sportcomplex de Peppel in Drachten om 15.30 uur.

|Doorsturen

BuienradarAgenda