Sport

Vette cheque Jeugdsponsoractie Poiesz voor KV Eendracht

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Kaatsvereniging Eendracht was de afgelopen weken ??n van de ruim 470 verenigingen, die door supermarktketen Poiesz was ingeloot om mee te doen aan de Jeugdsponsormuntenactie. In Harlingen waren er acht verenigingen/clubs, die deelnamen.

Acht weken lang hebben de leden van Eendracht fanatiek munten gespaard, gebak gegeten voor de gebak-battle en ze hebben de kaatsvereniging op zaterdag 23 februari gepromoot in de supermarkt. Dit resulteerde wekelijks in een mooi aantal gespaarde munten en in de strijd om de gebak-battle is Eendracht op een mooie tweede plek geëindigd, wat 2500 extra munten opleverde.
Afgelopen vrijdag was Eendracht met een afvaardiging van de vereniging uitgenodigd op het slotfeest, waar ze genoten hebben van optredens van Tim Douwsma, Monique Smit en Yes-r. Na afloop kregen ze uit handen van de bedrijfsleider van Poiesz Harlingen, de heer Visser, en assistent-bedrijfsleidster en coördinator van de actie, Marjolein van Hurck, de cheque uitgereikt met daarop het bedrag wat ze hadden verdiend. Dit bedrag overtrof de verwachtingen. Op de cheque stond € 995.
Kaatsvereniging Eendracht wil alle jeugdleden, ouders, familie en alle andere leden en mensen die de afgelopen weken meegespaard hebben en Eendracht een warm hart toedroegen, bedanken voor hun geweldige steun. Daarnaast is een bedankje aan het adres van Poiesz natuurlijk op zijn plaats, voor de ondersteuning van zoveel verenigingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda