Voetbal

Team van de Week: A1

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Het is lente en het voelt als winter. Raken we ook nog een uur kwijt in het weekend. De voetbal rolde wel maar het was zeker wat de jeugd betreft heel beperkt, en het was stervenskoud langs de lijn. Er waren in totaal 7 wed-strijden waarvan er 4 gewonnen werden, 1 gelijk en 2 verloren. Het doelsaldo was positief 27 voor en 16 tegen, dus dat viel nog mee.

De oudste jeugd kwam het beste uit de verf. Tegen en bij Rood Geel A2 wisten de mannen van Hamstra cs met 1-6 de volle winst te pakken en zijn ze helemaal op koers. De nieuwe shirts en de compleet nieuwe trainingspakken geschonken door Lenger Seafoods werpen duidelijk hun vruchten af en zien ze er keurig uit. Ook voor de jeugd dus een mooi geschenk van onze hoofd-sponsor. Namens het team en begeleiders zeer bedankt.

De vrouwen van Harlingen hebben gewoon pech. Ook deze keer een nipte nederlaag bij en tegen Blija VR1; Harlingen Vrouwen 1 wist net niet te realiseren wat zij zo graag willen en dat is punten pakken. Met 3-2 bleven de punten bij de gastvrouwen. De derby van de ‘Harlingen-dijk’ tussen Robur D2 en Harlingen D2 liep voor de roodwitten iets anders dan verwacht. Robur was beter bestand tegen de kou en wist het net 7 keer te vinden, Harlingen D2 vond het net 3 keer. Uitslag dus 7-3 voor Robur. En nu maar hopen dat het warmer wordt en er normaal competitie gedraaid kan worden. Anders ja anders wordt het vanzelf juni.

De Rondkijker

|Doorsturen

BuienradarAgenda