Rondom Het Vierkant

HARLINGEN ? Vanwege sneeuw en vorst gingen het afgelopen weekend maar twee jeugdwedstrijden door bij de RKVV Robur.

F2 moest thuis tegen St. Anna F2 en in een leuke wedstrijd waren de beide teams aan elkaar gewaagd. Maar St. Anna nam voor de rust de leiding, 0-1. Na de rust was Robur even de weg kwijt en liepen de gasten uit naar 0-4. Nadat Sil en iris beiden hadden gescoord werd het weer erg spannend, maar in de slotfase scoorde St. Anna nog de 2-5 en 2-6.

Ook D2 mocht aan de bak en door de vele afgelastingen was dit hun eerste wedstrijd. D2 begon goed en Tom maakte fraai de 1-0, maar Harlingen scoorde al snel de gelijkmaker. En de gasten namen zelfs een 1-2 voorsprong , maar Fleur scoorde vlak voor rust nog de 2-2. Na de rust kregen beide teams mooie kansen en Fleur scoorde de 3-2, waarna Tom er 4-2 en 5-2 van maakte. Harlingen kwam terug tot 5-3 en Ashley scoorde de zesde treffer van Robur. En in de laatste minuut maakte Tom er nog 7-3 van.