Sport

Paaswedstrijd biljartvereniging De Lichtboei

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Afgelopen dinsdagavond werd er weer volop strijd geleverd vanwege de paaswedstrijd. In de eerste ronde waren er veel verrassingen. B. Cornel won overtuigend van M. v.d. Meer. En F. v.d. Ven verloor verrassend van een sterk spelende S. de Rover, de ontketende G. Wouda gaf R. Huizinga geen kans en H. Engbringhof had geen moeite met F. Seinen.

F. Werther veegde B. Punt van de tafel en T. Zijlstra had geen kind aan H. Hieuwenhuis. In de winnaarsronde won Cornel van De Rover en speelde Wouda Engbringhof van de tafel. Waarna Werther geen moeite had met Zijlstra.
In de verliezersronde gaf V.d. Ven V.d. Meer geen kans, en een ontketende Huizinga stuurde Seinen naar de kaarttafel en Nieuwenhuis had geen kind aan Punt.

Men ging door met de verliesronde waar het door drie spelers werd uitgemaakt V.d. Ven nam het op tegen Huizinga en won deze partij waardoor hij in de kleine finale tegen Nieuwenhuis moest spelen en ook deze partij wist hij winnend af te ronden.
De winnaarsronde ging tussen Werther Wouda en Cornel, waarna Werther won van Cornel. De finale ging tussen een verrassende Wouda en Werther, na een gelijk opgaande strijd trok Werther de partij naar zich toe en hij werd de grote winnaar van deze paaswedstrijd. Met dank aan de uitbaatster werden de prijzen uitgereikt en de voorzitter wenste eenieder een wel thuis toe.

|Doorsturen

BuienradarAgenda