Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Morgen begint voor A1 en B1 de competitie weer. Om half elf speelt B1 op het Oostersportpark tegen Emmen B1 en om kwart over twaalf is het de beurt aan A1. Zij spelen thuis tegen Drachtster boys A1. Verder worden er zoals gebruikelijk weer een aantal oefenwedstrijden gespeeld.

De teams die nog niet in actie komen zoeken naar alternatieven. Zo kreeg Zeerobben D2 een compleet verzorgde dag aangeboden in Almelo bij Heracles. Zij woonden de wedstrijd Heracles-Cambuur bij en kwamen in stadion zelf ook nog in actie. Daarna werden ze hoogst persoonlijk welkom geheten door directeur Jan Smits. De jongens kregen ook nog eens een heerlijk buffet aangeboden en zagen hun ogen uit. Een geweldige ervaring voor spelers en begeleiding.

De damesafdeling zocht afgelopen woensdag het stadion van PEC Zwolle op want daar werd de kwalificatiewedstrijd voor het WK voor dames gespeeld tussen Nederland en Belgie. Met een touringcar vol reisde Zeerobben af naar Zwolle. Een beter Nederland kwam op een 1-0 voorsprong maar in de slotminuten wist Belgie de gelijkmaker nog te scoren. Een domper voor het Nederland elftal. Maar voor de dames was het een geweldige ervaring. Het WK voor dames wordt in 2015 in Canada georganiseerd.

|Doorsturen

BuienradarAgenda