Voetbal

Harlingen naar Jubbega

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Komende zondag reizen de roodwitten van Harlingen af naar Jubbega voor het duel tegen de plaatselijke voetbalvereniging.

De roodwitten van Jubbega leden afgelopen weekend een kleine nederlaag tegen Friesland (1-2), terwijl de roodwitten van Harlingen een ruime 4-0 zege boekten op Zwaagwesteinde. Tegen de thuisploeg van komen-de zondag kon het wel eens lastig worden. De Jubbegaasters staan er bekend om een duel niet uit de weg te gaan en hebben net als Harlingen nog maar vier duels verloren. Het grote verschil is dat Harlingen al elf overwinningen boekte en Jubbega remisekoning is met zes gelijke spelen.

Op het Balkland kwamen beide teams niet tot scoren, maar Harlingen heeft de afgelopen weken laten zien het net wel te kunnen vinden. Voor de titelstrijd zijn drie punten meer dan welkom en laten we hopen dat men achterin de ‘nul’ weer weet te houden. Daarna wacht Harlingen een drukke agenda met vier thuisduels in veertien dagen. Eerst zondag dus naar Jubbega. Het duel begint om 14.00 uur.

 

Programma en prognose 3e klasse A
Jubbega-Harlingen 2
Lemmer-Geel Wit 3
Dronrijp-Oerterp 1
Harkema O.-MKV 2
Zwaagw'einde-Leeuwarden 2
Friesland-Oosterlitttens 1
Warga-Stiens 1

|Doorsturen

Buienradar



Agenda