Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitieA-Poule
Michel van der Ploeg – Johan Kwast
Het ging gelijk volle bak en voor ieder punt werd fel gestreden. Het was lang onduidelijk wie de eerste game zou pakken. Het was Johan die de game wist binnen te halen met 11-9. Ook in de tweede game ging het nagenoeg gelijk op en gaven ze elkaar geen strobreed toe. Nu was het Michel die de winst kon pakken met 12-10. Het bleef een gelijk opgaande strijd waarin beiden alle variatie die maar bestaat in de strijd wierpen en dan zie je mooie rally’s. In de derde game was het weer Michel die de game kon pakken met 11-9. En dan nog een game te gaan en de partij is binnen. Maar Johan bleef knokken voor de gelijkmaker, maar wat hij ook probeerde Michel gaf het spel niet meer uit handen. En Michel trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-6 en in sets met 3-1.

Ruben Altena- Martin v.d. Ploeg
Ruben gaat momenteel super in de competitie en was van plan om dat maar zo te houden. Ruben wist de eerste game goed naar zijn hand te zetten en pakte de punten met strakke folly's en lengte ballen. Hij pakte de game met 11-6. In de tweede game ging Martin ook goed mee en zagen we een mooi gelijk opgaande strijd met veel variatie. Toch was het weer Ruben die de game kon pakken met 11-9.Martin bleef gaan voor ieder punt en zag ook wel de mogelijkheden, maar ook nu was het weer Ruben die de game kon pakken met 11-7 en in sets met 3-0.

Taipan Yau – Simon Bambach
Simon ging voortvarend van start en trok in hoog tempo de punten naar zich toe en won de eerste game met 11-4. Ook in de tweede game bleef Simon het spel dirigeren en hield hij Taipan goed onder druk. Taipan probeerde het nog wel op alle manieren, maar Simon pakte ook deze game met 11-4. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar Taipan dacht hier anders over en kwam helemaal in zijn spel en kwam ijzersterk terug. Hij pakte de game met grote overmacht met 11-2. In de vierde game ging het weer helemaal gelijk op en probeerde Simon winnend af te sluiten, maar ook Taipan dacht aan de gelijkmaker. En dat gebeurde ook Taipan won net met 12-10. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder en zeker Simon had wel weer zin in een paar punten. Maar het was Taipan die de partij in zijn voordeel wist te beslissen en won met 11-8 en in sets met 3-2 en dat zijn eigenlijk de mooiste partijen met schitterende rally’s.

Taipan Yau – Simon Bambach
Taipan en Simon moesten nog een partij inhalen van de eerste ronde en hadden besloten om dat maar even op dezelfde dag te doen. Ook nu ging Simon in de eerste game flitsend van start en pakte in hoog tempo de punten en won met 11-5. Taipan counterde direct en wist in de tweede game zijn spel weer te spelen en trok hij de game langzaam naar zich toe. In de derde game waren ze weer helemaal aan elkaar gewaagd en kon het beide kanten op. Maar ook nu was het weer Taipan die de game wist te pakken met 11-8. In de vierde game probeerde Simon er de gelijkmaker van te maken en ging hij voor iedere bal. Maar ook Taipan ging voor ieder punt en we zagen dan ook lange en mooie rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. Maar ook nu was het Taipan die de game won met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Simon twee mooie partijen die zomaar anders kunnen worden beslist.

Erik Menks – Dennis Wijnjeterp
Erik en Dennis staan altijd garant voor een spectaculaire partij het ging dan ook gelijk volop. Dennis wist in de eerste game het voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-7. Erik counterde direct in de tweede game en speelde super scherp en dan scoor je punten hij won met 11-4. In de derde game hield Erik het voordeel aan zijn en moest Dennis alle zeilen bijzetten. Erik won de game met 11-6. In de vierde game waren ze weer helemaal aan elkaar gewaagd en ging het nagenoeg gelijk op. Nu wist Dennis het voordeel net aan zijn kant te houden en won met 11-9.En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Het was Erik die de druk goed kon opbouwen en scherp bleef spelen en hij won met 11-6 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Dennis weer een mooie partij.

Taipan Yau – Dennis Wijnjeterp
Ook Taipan en Dennis knallen er altijd vol in en dan zie je schitterende rally’s. Het ging helemaal gelijk op en rally’s werden alsmaar langer. Het was Taipan die de eerste game op zijn naam wist te schrijven met 12-10. Ook in de tweede game bleven ze super scherp spelen en wisten beiden goed te scoren, maar ook deze game was weer voor Taipan met 11-9. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar ook bleef Dennis knokken voor ieder punt en kon Taipan geen moment verslappen. Na vele enerverende rally’s was het Taipan die de game kon pakken met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook nu was het weer een close finish en kan het zomaar anders lopen.

B-Poule
Steven Brouwer – Bert Erents
Beiden gingen gelijk volle bak van start en dan zie je meteen mooie rally’s met veel variatie. Het was een mooi gelijk opgaande game waarin beiden volop kansen wisten te realiseren en de punten konden pakken. De eerste game was na vele spannende momenten voor Steven met 11-9. Ook de tweede game ging gelijk op, maar nu wist Bert een klein voordeel uit te buiten en won met 11-9 . In de derde game ging Steven weer voor de winst en won met 11-7. En ook de vierde game was voor Steven met 11-6 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Bert een mooie partij met vele mogelijkheden.

Siep Torenbeek- Peter Wierda
Peter leek op de game winst af te stevenen hij pakte een mooie voorsprong van 6-2. Maar Siep kwam weer in zijn spel en het werd een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren. Het was Siep die na vele enerverende rally’s de game kon pakken met 13-11. In de tweede game liep iedere service en rally van Siep geweldig en wat Peter ook probeerde hij had geen antwoord en dan loopt het niet zoals je wil. Siep pakte de game met 11-1. In de derde game kwam ook Peter weer helemaal in zijn spel en zagen we weer mooie strakke rally’s waarin beiden hun beste spel wisten te spelen. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken, maar na vele spetterende rally’s was het Siep die de winst kon pakken met 12-10 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Peter geen slechte partij. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda