Sport

Diepenmaat Sport Harlingen sponsort HMHC

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Diepenmaat Sport uit Leeuwarden, sinds enige tijd ook in de Harlinger Voorstraat, gaat de Harlinger Mixed Hockeyclub sponsoren. Diepenmaat Sport en de HMHC hebben woensdag een sponsorovereenkomst met elkaar afgesloten. Voorzitter Alex Nieuwland en Mari?lla Diepenmaat ondertekenden woensdag in de winkel de contracten.

Op Voorstraat 32 heeft Diepenmaat Sport 2000 uit Leeuwarden een sportzaak gevestigd. Hier werden tot eind 2013 actiematig sportartikelen aangeboden. Inmiddels is er een volwaardige sportshop ontstaan met een groot aantal schoenen en sportartikelen. Zo vind je er een ruime keuze aan modieuze en functionele sportkleding, om actief in te sporten of comfortabel in te relaxen. Voor onder andere voetbal, tennis, zwemmen, joggen en fitness kun je er terecht. Ook vind je er lekkere jassen en fleece vesten. De collectie zal zomers wat meer uitgebreid worden met T-shirts, hemden, shorts en bikini’s.

De hockeyafdeling is vrij groot. Door de snelle groei van de hockeyclub is er veel vraag naar diverse sportartikelen voor hockeyspelers. Naast hockeysticks en accessoires vind je bij Diepenmaat ook de teamkleding van de Harlinger Mixed Hockey Club. Binnenkort zal Diepenmaat Sport de winkel officieel openen. Wordt vervolgd.

|Doorsturen

BuienradarAgenda