Voetbal

Dames Robur, Zeerobben, Harlingen spelen tegen SC Heerenveen Da1

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Een mix van speelsters van Robur, Zeerobben en Harlingen neemt het aanstaande dinsdagavond (9 april) op tegen de selectie van SC Heerenveen Da1. De wedstrijd begint om 18.30 uur op het Balkland.

Doordat het zaalvoetbaltoernooi van de drie Harlinger verenigingen voor de tweede keer op een rij een succes was, kwamen ze op het idee om een oefenwedstrijd tegen de dames van SC Heerenveen te gaan spelen. Tuurlijk zit er nogal een klasseverschil in, aangezien zij in BeNeLeague B zitten en Zeerobben en Robur in de vijfde klasse en Harlingen in de vierde klasse. Het leek de Harlingers een goed initiatief om het damesvoetbal binnen de gemeente Harlingen een oppepper te geven. Er zijn voor deze wedstrijd twee pupillen van de week. Dat zijn Lara de Jong en Emma Bouma; beiden voetballen bij de vv Harlingen in F3. De ballenjongens zijn de jongens van vv Harlingen E1. De stadionspeaker van SC Heerenveen is aanwezig bij de wedstrijd.

De selectie RoZeHa ziet er als volgt uit: Deveny v.d. Kooi, Daniëlle Visser, Henderika Kingma, Astrid Dijkstra, Esmé Torenbeek, Angela Zeelen, Camilla Zeelen, Britt v.d. Heide, Gaby Stienstra, Stephanie de Vries, Alischa Sinnema, Irene Brandsma, Julia v.d. Werff, Mandy Kwast, Kaylee Kwast, Demi de Looze, Natalja Helvrich en Marit Smedinga.

Selectie SC Heerenveen Da1: Cynthia Beekhuis, Roxanne van der Berg, Marieke de Boer, Sishut Hau, Bernou Hylkema, Tessa Jager, Nancy Loth, Vivianne Miedema, Wendy Mulder, Yvonne Ploeg, Ingrid Schuiten, Maruschka Waldus, Silvia Woudberg, Hannah de Boer, Mandy Braakman, Melanie Hooghiemstra, Jessica Ploeg, Iris Achterhof , Aline van der Berg, Eline Blauw, Carmen de Mare, Sisca Folkertsma, Tiny Hoekstra, Nienke Peereboom, Kim Poepjes, Ivy Polhoud, Maaike Sta, Lysanne van der Wal, Devi Venema, Iris Vergnes. De staf voor de selectie bestaat uit: Jessica Torny (hoofdtrainer), Gertrude van der Sluis (assistent-trainer), Roland van der Kraan (keeperstrainer) en Jolanda Huiskamp (teammanager).

Iedereen is van harte welkom om 18.30 uur op het Balkland.

|Doorsturen

BuienradarAgenda