Nieuws

?Zee van Tijd? in ?t Heerenlogement

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Donderdag was het Nationale Gedichtendag en vrijdagavond (27 janauari) vindt onder de naam Poetry All-in weer de jaarlijks po?zieavond plaats in Hotel-restaurant ?t Heerenlogement. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis.

Het thema van de Nationale Gedichtendag is dit jaar ‘Stroom’, om daarbij aan te sluiten heet het programma in ’t Heerenlogement ‘Zee van tijd’. De naam Poetry All-in zegt al dat het niet alleen bij poëzie blijft. Er is ook muziek met onder andere Bob Driessen op saxofoon en Job Degenaar met gitaar en zang. Ook worden er filmbeelden getoond, een project van dichter/filmer Sytse Jansma. Wat de poëzie betreft, wordt er zowel in het Fries als in het Nederlands voorgedragen.

Al met al belooft het dus opnieuw een boeiende en afwisselende avond te worden. En om het lijstje compleet te maken, tot slot de namen van allen die voor het voetlicht zullen treden. Remco Kuiper: dichter en muzikant / Tjibbe Stelwagen: muzikant / Kate Schlingemann: dichteres / Sytse Jansma: filmer / Matty de Vries: dichteres / Job Degenaar: dichter en muzikant / Grytsje Schaaf: dichteres / Cornelis van der Wal: dichter / Bob Driessen: muzikant. De presentatie is in handen van Jetze de Vries. Harlingen – Hotel-restaurant ’t Heerenlogement: Poetry All-in met ‘Zee van tijd’.

|Doorsturen

BuienradarAgenda