Nieuws

Renovatie speeltuin Groot Ropens

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Al jaren is het speeltuintje in de wijk Groot Ropens aan de Tureluur een geliefde plek voor veel kinderen. Terwijl ouders heerlijk op het bankje van het zonnetje genieten, vermaken de kinderen zich optimaal. Maar nu even niet.

Vorig jaar bleek al dat veel toestellen niet meer aan de eisen van deze tijd voldeden en dat was het teken voor het bestuur van de wijkvereniging om aan de slag te gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor de aanschaf van nieuwe speeltoestellen.

Uiteindelijk is het gelukt om nieuwe toestellen aan te schaffen. Met behulp van de sponsoren: gemeente Harlingen, Oosterhof Holman, Rabobank Coöperatiefonds, Spaansen Groep, Visser ATR, PLUS Harsevoort, Grafisch Centrum Harlingen, Astra Faam en Taxi- en autoverhuurbedrijf Van der Pol. En natuurlijk door zelf als vereniging ook nog financieel bij te dragen kon de investering doorgaan.

Afgelopen week werden de eerste voorbereidingen al getroffen en als het weer goed blijft kunnen volgende week de eerste toestellen geplaatst worden en kan de jeugd weer volop kan genieten van de speeltuin.

|Doorsturen

BuienradarAgenda