Nieuws

Open dag christelijke basisscholen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Op dinsdagmorgen 25 oktober en donderdagmiddag 27 oktober houden de christelijke basisscholen cbs Het bAken en cbs Prins Johan Friso een open dag.

Cbs Prins Johan Friso aan de Grettingalaan is een school waar de kinderen door gebruik van moderne methoden leren steeds meer verantwoordelijk te zijn voor hun eigen ontwikkeling. CBS Het Baken aan de Johan van Oldenbarneveltstraat is een moderne ondernemende school waar kinderen zich veilig voelen en uitgedaagd worden om te leren. De open dagen zijn speciaal bedoeld voor ouders van jonge kinderen die binnenkort of in het schooljaar 2012 – 2013 vier jaar worden. Beide scholen verstrekken informatie over hun manier van werken. Ook is er gelegenheid om in de verschillende groepen de sfeer te proeven. Op deze dag kunnen ouders op beide scholen hun kind als leerling inschrijven.

In samenwerking met Stichting Kinderopvang Friesland is naast de tussenschoolse opvang ook buitenschoolse opvang. Bij de buitenschoolse opvang kunnen de kinderen voor schooltijd en na schooltijd op de eigen school terecht.

|Doorsturen

BuienradarAgenda