Nieuws

Lekker stuk levert leuke prijs op


VLIELAND - Arie-Jan van Ham was blij met de prijs die hem uitgereikt werd, uit handen van de wethouder. Hij had de prijs gewonnen met de actie Lekker stuk. De actie bestaat uit het inleveren van elektrische apparaten die kapot zijn of niet meer worden gebruikt. De actie wordt uitgevoerd in samenwerking met Omrin en Wecycle en het heeft tot doel de gescheiden inzameling van het klein AEEA te stimuleren.

Vaak verdwijnen kleine kapotte elektrische apparaten in de vuilcontainer, maar met deze actie wil men ieder er van doordringen dat die voorwerpen gescheiden moet worden ingeleverd. Dat kan bijvoorbeeld door inlevering aan de chemokar of de milieustraat. Wanneer u drie kleine AEEA-artikelen ineens inlevert dan krijgt u meteen een spaarlamp mee. Ook krijgt u een actiecode voor de verlotingactie mee. Die code moet ingevoerd worden op de website www.leverinenwin.nl. Eénmaal per kwartaal zal een trekking plaatsvinden, de winnaars krijgen persoonlijk bericht. U kunt op www.leverinenwin.nl de voorwaarden lezen.

Deze keer ging de prijs: naar Arie-Jan Ham, de beheerder die de winkel van Theo Oosterbaan heeft overgenomen. Iedereen die drie kleine kleine AEEA-artikelen bij de gemeente, op het gemeentehuis of gemeentewerf inlevert ontvangt een actiecode en kan deelnemen aan “Lekker stuk”.

|Doorsturen

BuienradarAgenda