Nieuws

Kijken en proeven op de demonstratiedag EP:Mensonides

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Wegens succes geprolongeerd zou je kunnen zeggen. Op zaterdag 26 november wordt door EP:Mensonides weer alles uit de kast gehaald bij de inmiddels bekende demonstratiedag. Onder het motto sfeer, warmte en gezelligheid kan men met eigen ogen de nieuwste apparatuur bewonderen.


Kookdemonstraties met heerlijke hapjes, waarbij twee gerenommeerde koks aanwezig zijn die de nieuwste keukenmachines en combimagnetrons zullen demonstreren. Neem de ‘airfryer’van Philips, bakken zonder olie. Bijna niet voor te stellen, lekker en gezond waarbij verschillende ingrediënten bereid kunnen worden zoals friet, kipnuggets, vis, gehaktballetjes, gevogelte enz. Maar ook het allernieuwste model koffiemachines zoals de DeLonghi en de Nespresso, waarbij men zelf kan ervaren hoe lekker deze koffie smaakt.

Gemak dient de mens, zullen ze bij Samsung gedacht hebben. Een demonstratie van de Samsung i-robot stofzuiger, zal door de winkel heen rijden. Ook de nieuwste Dyson stofzuiger zonder stofzak met 5 jaar garantie, is zeker de moeite van het bekijken waard. Er zijn maar weinig mensen die strijken als hobby hebben. Phillips laat zien dat strijken met het nieuwe stoomsysteem stukken sneller verloopt. Kärcher een merk dat staat voor kwaliteit. Diverse demonstraties van vele praktische stoomsystemen van Kärcher onder meer het schoonmaken van de ramen. Mensonides heeft bewust gekozen voor artikelen die in de ruime winkel verkrijgbaar zijn.

Uiteraard staan de nieuwste beeld en geluidtoestellen weer demonstratie klaar opgesteld. Beleef de 3D beelden op de Full HD LED TV. Kortom, wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste snufjes en technieken, dan is zaterdag 26 november bij uitstek geschikt om even vrijblijvend langs te komen bij EP:Mensonides aan de Vormer 2, 8861 KB te Harlingen. Ruime gratis parkeergelegenheid.

|Doorsturen

BuienradarAgenda