Nieuws

Keik in de kijker

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Bent u een kunstenaar in de dop of geniet u al (enige) bekendheid als kunstenaar? Lijkt het u leuk om uw kunstwerk afgedrukt te zien op een poster die door de gehele stad Harlingen te zien zal zijn om de kunstmanifestatie KEIK (van 7 tot en met 14 juli) aan te kondigen? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd.

Door Peter Hans

Iedereen kan meedoen aan de ontwerpwedstrijd voor het affiche van de Stichting Keik. Niet alleen gerenommeerde kunstenaars worden uitgenodigd om hun creativiteit tentoon te spreiden. De organisatie van het evenement wil iedereen, van jong tot oud, uitnodigen om een affiche te maken voor het evenement.

Het formaat van uw ontwerp is niet belangrijk. U dient er rekening mee te houden dat er ruimte vrij blijft om een tekst te plaatsen waarin het evenement wordt aangekondigd. Uiterste inzenddatum is 16 april 2012. U kunt uw inzending insturen naar of afleveren bij de heer Cees van Tent Beeking, Noorderhaven 103, 8861 AM Harlingen. Telefonische informatie: 0517-430002.
Een deskundige jury, met onder anderen de bekende kunstenaar Jan Murk de Vries en partner Wilt Cordes, zal de ontwerpen beoordelen en besluiten wie de prijswinnaar is. De prijs zal worden uitgereikt door Frits Wester op de laatste avond van het evenement, waarover later meer in deze krant.

Aan de kunstmanifestatie in en rond de Grote Kerk doen ongeveer zeventig kunstenaars mee, niet alleen werkzaam in de beeldende kunst, maar ook op het gebied van dans en muziek.

|Doorsturen

BuienradarAgenda