Nieuws

Harlinger ondernemers slaan handen ineen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ?Eele Nauta en Tom Postma hebben elkaar gevonden. Nauta, van het gelijknamige schildersbedrijf in de Sint Odolphisteeg, en Postma, die een beroepskledinglijn heeft, hebben de handen ineeen geslagen. Dat resulteerde in een speciale schilderslijn opgesteld in de schilderswinkel.

Postma is leverancier van alle soorten werkkleding en bedrijfskleding. Naast de standaard werkkleding en bedrijfskleding levert hij tevens een compleet pakket veiligheidskleding zoals signalisatiekleding, vlamvertragende kleding, antistatische kleding en zuurbestendige kleding. Ook op het gebied van persoonlijke bescherming en veiligheid zoals werkhandschoenen, veiligheidsschoenen en accessoires is men hier aan het juiste adres. Het Zweedse merk Blåkläder staat wereldwijd garant voor degelijkheid en kwaliteit, wat het dagelijkse werk veiliger en comfortabeler maakt. 

“Het is mooi dat wij elkaar als ondernemers kunnen versterken”, zegt Eele Nauta. Ook Bas Bijen, vertegenwoordiger van Blåkläder, laat weten dat de samenwerking uniek is. Meer informatie op www.schilders-kleding.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda