Nieuws

Dierenartsenpraktijk It Griene Hert: nieuwe naam en langer open

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De dierenartsenpraktijken van Harlingen, Wommels, Witmarsum en Makkum?zijn samengegaan onder een nieuwe naam: Dierenartsenpraktijk It Griene Hert.

Johanneke ten Cate en Floor Kleinjan geven aan dat de reden van deze samenwerking tussen de dierenartsenpraktijken belangrijk is om de krachten te bundelen om – nu en in de toekomst – beter te kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Het is van belang om de klant en het huisdier nog beter van dienst te kunnen zijn.
Naast een nieuwe naam en logo worden de openingstijden van de praktijk aan de Groen van Pinksterstraat in Harlingen verruimd. Vanaf 19 november aanstaande is er iedere middag van 13.00 tot 18.00 uur een assistente aanwezig en kan men zonder afspraak binnenlopen voor adviezen, vragen, voer, vlooien-, en wormmiddelen. Nieuw is dat er op deze middagen spreekuur op afspraak wordt gehouden.
Daarnaast blijft het spreekuur zonder afspraak bestaan. Op maandag en vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. Op dinsdag en donderdag van 17.00 tot 18.00 uur. Het woensdagavond spreekuur komt te vervallen. De dierenartsenpraktijk It Griene Hert blijft telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0517-412238. Het team van dierenartsen en assistentes van Dierenartsenpraktijk It Griene Hert spreekt de verwachting uit dat de nieuwe praktijk goede dierenzorg blijft verlenen in Harlingen en omstreken.

|Doorsturen

BuienradarAgenda