Sport

Zware wedstrijd voor VVH dames 1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Zeus2K op het programma. Een team en omgeving waar VVH verschillende ervaringen mee heeft. Met een incompleet team wist VVH alsnog acht man te ronselen en ging de wedstrijd tegemoet. 

Een slechte start en vervolg vat de gehele wedstrijd samen. Dit begon bij een van de mid speelsters (ook wel bekend op het veld als de Berlijnse muur) die door haar enkel ging. Dit betekende dat er al een sterk punt binnen het team verloren ging. Verder was VVH erg slordig in hun spel waardoor het niet lukte om een voorsprong te pakken. Hierdoor bleef Zeus2K steeds dichterbij en kwam voor te staan. Met zoals gewoonlijk in Sneek zat alles tegen voor Harlingen en gingen de eerste twee sets met 25-21 en 25-22 naar Zeus2K. 

Helaas een 2-0 achterstand. Echter kon alles nog anders, en moesten de laatste drie sets gepakt worden. Vechtend ging VVH de derde set in. Maar ook hier wisten ze de overhand niet te nemen. Met telkens twee punten voorsprong was het weer een gelijk opgaande stand. Toch wist VVH in de eindfase van deze set meer te leveren. En sleepten ze de set binnen met 21-25. 

In de vierde set begon VVH eindelijk sterker te spelen. Met een serve druk waar Zeus2K veel moeite me had en een blok waar ze niet langs konden slaan kwam VVH op een voorsprong. Echter bleef deze concentratie niet hangen en begon Zeus2K tactisch te spelen (wat ze bij VVH laffe ballen noemen). Hierdoor kwam Zeus2K weer terug en wist ze VVH te slim af te zijn. Gestreden tot het einde was het toch winst voor Zeus2K. De laatste set eindigde in 25-22. 

 

Kortom een wedstrijd die VVH heel snel wil vergeten. Voor de volgende wedstrijden zal er een tandje harder moeten worden gewerkt. De eerstkomende wedstrijd is op zaterdag 9 december. Ze spelen weer in de eigen vertrouwde Waddenhal. Hier nemen ze het op tegen de dames van Joure. Om 17.00 uur gaa VVH los en kunnen ze alle support goed gebruiken.

|Doorsturen

BuienradarAgenda