Sport

Zv de Vikings naar Dokkum voor derde competitiewedstrijd

Op zaterdag 27 januari 2024 vertrokken zestien zwemmers van ZV de Vikings naar zwembad Het Tolhuisbad in Dokkum te weten: Arjen Schram, Hessel, Wytse en Mare Broekstra, Jelte de Boer, Nanne Woldring, Silke Hooghiemstra, Quinten van Zanten, Sven en Tim Koornstra, Melissa en Ranomi Zeegers, Tycho Wienbelt, Lycke en Tinco Stam, Kyara Balt en Femke de Vries om daar deel te nemen aan alweer de derde competitiewedstrijd van het zwemseizoen 2023-2024. Er waren helaas enkele zwemmers van de Vikings afwezig wegens ziekte, hierdoor moest er wat geschoven worden in de estafetteploegen. Dit is goed opgelost door de Technische Commissie en hoofdtrainer Kim Bos. 

 

De estafetteploegen zwommen op de volgende afstanden: 4x 200 meter vrije slag heren, 4x 50 meter wisselslag dames, 4x 100 meter vrije slag gemengd en de 4x 100 meter wisselslag gemengd. Er werden mooie tijden gezwommen door de estafetteploegen. Naast de estafette nummers werden er ook individueel gezwommen met mooi resultaten voor de zwemmers van ZV de Vikings.

Naast de zestien zwemmers die voor ZV de Vikings in het water lagen waren er ook mensen van ZV de Vikings die actief waren bij deze wedstijd namelijk Johannes Hooghiemstra, Frea Balt als klokkers en starter Simon Broekstra, zonder deze vrijwilligers kan een zwemwedstrijd niet doorgaan. Veel dank aan deze vrijwilligers. 

De zwemmers van ZV de Vikings werden getraind en begeleid door hoofdtrainer Kim Bos daarbij geholpen door Jetze de Vries, die door een blessure helaas zelf niet kon zwemmen bij deze wedstrijd. Er kan door de trainers en zwemmers teruggekeken worden op een geslaagde competitiewedstrijd in Dokkum.

De volgende competitiewedstrijd is op 9 maart 2024 in het eigen bad in Harlingen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda