Voetbal

Zeerobben verlengt sponsorcontract met Smeding

Zaterdagmiddag maakten Wiebe Attema namens Zeerobben en directeur Sjaak Smeding namens Smeding Groenten en Fruit bekend dat zij de sponsorovereenkomst tussen beide partijen met nog eens drie jaar hebben verlengd. Feitelijk betekent dit dat Smeding nog tot en met het seizoen 2026/2027 hoofdsponsor van Zeerobben zal zijn.

Hiermede wordt een al sinds 2009 bestaande en in velerlei opzichten succesvolle relatie tussen sponsor en club bestendigd. De kruisbestuiving tussen Smeding en Zeerobben heeft vanaf 2009 tot mooie resultaten geleid, waarbij de club in de volledige breedte op steviger fundamenten is komen te staan en ook nog eens verenigingsbreed vele sportieve successen mocht vieren, zowel bij de jeugd als ook bij de senioren. 

Dat dit alles nu gecontinueerd kan worden, kan ook niet los gezien worden van het feit dat de sponsorcommissie al bij de totstandkoming van het initiële contract in 2009 werd vertegenwoordigd door de bestuursleden Dirk Arends en Wiebe Attema en dat beide mannen ook nu weer plaats namen aan de onderhandelingstafel. Oorspronkelijk tegenover directeur Rieny Smeding en tegenwoordig met diens opvolger Sjaak Smeding. Familieclub en familiebedrijf van generatie op generatie.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda