Voetbal

Zeerobben verlengt met Henk Konings

Zeerobben en Henk Konings hebben uiting gegeven aan de wederzijdse tevredenheid middels het verlengen van de samenwerking voor het seizoen 2024/2025. Dat zal dan het derde seizoen worden voor de Drachtster trainer bij de huidige koploper van de tweede klasse K. 

Voor beide geldt dat deze beslissing niet speciaal genomen is op basis van de stand op de ranglijst. De wederzijdse tevredenheid heeft veel meer te maken met het goede gevoel over en weer en hoe trainer en groep op elkaar reageren en goed samenwerken in de ontwikkelingen die de technische staf voor ogen staan. Dat wordt ook herkend door de Technische Commissie en het gehele Bestuur en als dan uit peiling binnen de spelersgroep blijkt dat ze nog lang niet zijn uitgekeken en uitgeleerd met deze trainer, dan is de beslissing snel verklaard. 

Henk Konings reageerde zelf desgevraagd als volgt: “Ik heb het gewoon erg naar de zin en met de aanstormende jeugd zie ik nog een mooie uitdaging om verder te groeien”. Naar de zin hebben, jeugd, uitdaging en groeien; het spreekt ons wel aan, eerlijk gezegd!

 

Mooi zo doorgaan dus, goed afsluiten richting de winterstop en dan op naar een goed trainingskamp in Portugal in januari. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda