Voetbal

Zeerobben Darts

Afgelopen zaterdag was er weer genoeg te beleven op het Oostersportpark. Buitenom een bomvol jeugdprogramma en de spectaculaire overwinning van Zeerobben 1 vond ook het altijd populaire Zeerobben Darts weer plaats. Het is ondertussen alweer de 18e editie. Met bijna honderd deelnemers zaten de poules weer afgeladen vol en werd er in verschillende categorieën gestreden om de titel van Zeerobben Darts 2024. 

Jeugd

Bij de jeugd zestien deelnemers. Via het bekende knock-out systeem werd rond 17:30 uur de finale gespeeld. Deze finale ging tussen Quin Amels en Abel Garcia Valdes. Na een spannende finale was de eindslag als volgt: 1. Quin Amels; 2. Abel Garcia Valdes; 3. Leon Schuijl; 4. Niek Helfferich.

 

Dames

Ook bij de dames was het dit jaar weer volle bak met twaalf deelneemsters. De finale werd dit jaar gespeeld door Shalina Pander en Marije Drent. Ook dit was weer een hoogwaardige en spannende finale. Einduitslag bij de dames: 1. Shalina Pander; 2. Marije Drent; 3. Esmé Torenbeek; 4. Janita Boutsma.

 

Heren

Bij de heren waren er dit jaar 68 deelnemers. Met bekende Zeerobben Darts gezichten en een aantal verrassingen kwamen hier prachtige wedstrijden uit voort. Debutant Robin Fischer mocht het in de finale opnemen tegen de ervaren Albert Beuker. De finale was ook echt finale waardig. Einduitslag heren: 1. Albert Beuker; 2. Robin Fischer; 3. Freek Topfer; 4. Lars de Boer.

 

De organisatie bedankt Novisafe, Van der Ploeg Schilderwerken en Aalders Timmerwerken voor het sponsoren van dit toernooi. Zeerobben kijkt alweer uit naar een minstens zo succesvol toernooi in 2025.

|Doorsturen

BuienradarAgenda