Sport

WCT Ouwe Seun ‘Brouwdoktoer’

Afgelopen zondag organiseerde wielervereniging WCT Ouwe Seun in samenwerking met Havenbrouwerij Het Brouwdok de ‘Brouwdoktoer’. Vanaf half elf druppelde de een na de andere wielrenner binnen… en dat de vereniging al aardig bekend is hebben ze geweten. Ze mochten 34 wielrenners uit diverse hoeken van de regio verwelkomen, onder andere uit Workum, Makkum en Dronrijp.

Na ontvangst in Het Brouwdok met koffie en een welkomstpraatje van de organisatie gingen de 34 wielrenners de weg op. Er werd in twee groepen gereden, eentje voor de snellere goden onder ons en een groep waarin het allemaal wat rustiger aan gaat. Voor iedere deelnemer dus wat wils.

Waar de weersvoorspellingen in het begin van de week niet erg gunstig leken kon deze toertocht toch onder een heerlijk zonnetje verreden worden. Een geslaagde dag dus.

 

Wil je ook een keer mee met WCT Ouwe Seun? Er wordt iedere zondag een rit gereden van ca 80km. Start 9:30 uur vanaf station Harlingen. Voor meer info kun je ook even kijken op www.wctouweseun.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda