Voetbal

Vrouwen 1 fc Harlingen: nieuwe kansen en ambities

Nu Vrouwen 1 al een week onderweg is met hun trainingen, zal de focus verschuiven naar verdere voorbereiding op de aankomende wedstrijden. Er zijn een paar veranderingen in de staf doorgevoerd en ook zijn er nieuwe speelsters bijgekomen. Hoofdtrainer Peter Outhuyse ziet veel potentie, vooral nu ze na hun kampioenschap moeten laten zien wat ze in de vierde klasse waard zijn. 

Vrouwen 1 van fc Harlingen klaar voor een nieuw seizoen.

De staf bestaat dit nieuwe seizoen uit hoofdtrainer Peter Outhuyse, bijgestaan door assistent-trainers Deveny v.d. Kooi en Dennis Bouma. Ronald Brandes vervult de rol van leider, en keepertrainer Klaas Schoot is ook weer nauw betrokken bij het team. Met een mix van ervaren speelsters en nieuwe aanwinsten, inclusief de doorstroming vanuit MO17, heeft het team een jeugdige en dynamische samenstelling. Peter Outhuyse streeft ernaar om het maximale uit het team te halen en benadrukt het belang van een goede voorbereiding.

De eerste bekerwedstrijd staat gepland op maandagavond 4 september. De tegenstander is BMJ VR2 en de wedstrijd wordt gespeeld op sportpark vv Minnertsga, aanvang 20.00 uur. Een week later, op maandagavond 11 september, speelt VR1 een thuiswedstrijd tegen AVC. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur. De vrouwen zijn vastberaden om hun beste beentje voor te zetten tijdens deze wedstrijden en een sterke start van het seizoen te maken.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda