Voetbal

Volle bak bij pubquiz Zeerobben

Veel complimenten viel de organisatie ten deel en terecht. Ook dit keer waren ze er weer in geslaagd de vele aanwezigen een prachtige en leerzame avond te bezorgen. De vragen waren net zoals de vorige edities weer veelzijdig dus voor een ieder wat. 

 

Van de Harlinger bruggen tot de ogen van bekende “Zeerobkes” en van bloemen tot bekende (soms oude) tv-reclames. Het zorgde voor veel hoofdbrekens en “hoe was het ook alweer”. Bij de bekendmaking van de prijswinnaars bleken de onderlinge verschillen zeer klein. Tussen de nummer een en acht slechts negen punten verschil. En ook dit keer weer winnend team dat de vorige keren geen prijs had gewonnen. 

 

Uitslag:

1. De Grobbelkuikens

2. De braadworsten en schnitzeltjes

3. Quizpelturig

 

Rond half twaalf werd de avond afgesloten na een dankwoord aan het bar- en keukenpersoneel. Zij zorgden er met z’n allen weer voor dat iedereen op tijd bediend werd van een natje en een droogje. En natuurlijk dank aan alle sponsoren die prachtige prijzen beschikbaar hadden gesteld voor de mooie verloting: Plus Lunenborg, EP:Mensonides, Damen Shiprepair Harlingen, Het Brouwdok, Zeerobben Businrssclub, Vriendenclub Zeerobben, Salon & Parfumerie Rona, v.d. Pol Autoverhuur en Groundhop XL.

In het najaar is de pubquiz Zeerobben weer terug.

|Doorsturen

BuienradarAgenda