Voetbal

Voetbalkamp Zeerobben

Het voetbalkamp 2024 zit er weer op. En wederom was het een meer dan geslaagd kamp voor de kinderen. Niet alleen vanwege de ideale weersomstandigheden. De organisatie stond ook dit jaar weer als een huis. De reacties van de kinderen na afloop waren veelzeggend. 

 

Al ruim dertig jaar wordt het driedaagse kamp voor de jeugd van Zeerobben georganiseerd. Ooit begonnen in Roden werden er vervolgens uitstapjes naar Vlieland en Noord-Holland gemaakt maar de laatste jaren kiest de organisatie voor Bakkeveen. Een prachtige omgeving met uitstekende accommodaties. Het voetbalkamp is een ‘instituut’ binnen de vereniging geworden. 

Het programma is in hoofdlijnen gelijk gebleven aan voorgaande jaren. Onderdelen als oriëntatiespel, voetvolley, kampvuur, bosspel, spelmorgen, penaltybokaal en feestavond mogen uiteraard niet ontbreken. De kinderen vinden het nog steeds prachtig. Ook sinds twee jaar wordt de silent disco georganiseerd. Hilarisch. En voor de feestavond had een ieder flink zijn/haar best gedaan. Prachtige outfits ook dit jaar weer. En ook de verrassingsactiviteit Crazy 88 was een doorslaand succes. 

De vrijwilligers werden ook dit jaar weer meerdere malen genoemd en bedankt. Zij offerden hun vrije tijd weer op en zorgden voor drie onvergetelijke dagen voor de jeugd. Mooi om te zien dat deelnemers van destijds nu als begeleiding mee zijn. Het team bestond dit jaar uit Melvin, Lenny, Stephanie, Sten, Luna, Lars, Robbin, Mathijs, Laurens en Esmé. Ook de sponsoren zorgden er dit jaar weer voor dat kinderen ‘low-budget’ mee konden op kamp en tevens konden er extra activiteiten georganiseerd worden. Daarom ook veel dank aan de sponsoren: Vriendenclub Zeerobben, Businessclub Zeerobben, Smeding Groente & Fruit, Plus Lunenborg, Levels en Novisafe. Geweldig dat zij ook een belangrijke bijdrage leveren aan het voetbalkamp. 

Het is nu nog even nagenieten en dan snel door naar de eerste voorbereidingen voor het Voetbalkamp 2025. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda