Voetbal

Voetbalfanaten opgelet:
Voetbalplaatjesspaaractie keert terug bij Plus Lunenborg

Vanaf maart 2024 kunnen voetballiefhebbers weer volop gaan sparen bij Plus Lunenborg, maar dit keer niet voor de bekende gezichten zoals Brobbey, Wieffer, of Sahraoui. De hoofdrolspelers zijn dit keer de echte grote sterren van fc Harlingen: alle spelers, begeleiders, en (jeugd)bestuursleden. Een unieke kans om de gehele club in je voetbalplaatjesverzameling te hebben.

De voorbereidingen voor deze bijzondere actie zijn al enkele weken in volle gang. Met meer dan 500 leden bij fc Harlingen was het een uitdaging, maar dankzij een strakke planning van Audrey Hiemstra en de professionele fotograaf Joachim de Ruijter zijn er inmiddels al honderden foto’s verzameld. 

Audrey Hiemstra, mede coördinator van het project, is enthousiast over de inzet van iedereen: “Het was een enorme klus, maar met een goede planning en teamwork hebben we het voor elkaar gekregen. Nu kijken we uit naar de volgende fase van de actie en hoe deze zich zal ontvouwen.”

De voetbalplaatjesactie belooft een unieke ervaring te worden voor zowel jong als oud. Details over hoe de actie verder zal verlopen, zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt. Dus, maak je verzamelalbum gereed, want binnenkort kun je weer volop meedoen aan de voetbalplaatjesspaaractie bij Plus Lunenborg.

Voor meer informatie en updates, houd de sociale mediakanalen van fc Harlingen en Plus Lunenborg in de gaten.

|Doorsturen

BuienradarAgenda