Voetbal

Vele winnaars tijdens jaarlijkse bingo avond fc Harlingen!

De jaarlijkse bingo, georganiseerd door de Activiteiten Commissie was wederom weer een groot succes. De oproep van tevoren dat iedereen op tijd moest zijn want vol=vol, bleek geen overbodige. Het spelletje bingo is nog steeds zeer populair en wordt niet alleen door vele vrouwen gespeeld want ook de mannen waren deze avond goed vertegenwoordigd. Maar daar had de organisatie volop rekening mee gehouden zodat er ook leuke mannenprijzen te winnen waren.

Dankzij vele sponsoren waren er prachtige prijzen te winnen. Voorafgaand aan de superronde werden eerst de stiften flink opgewarmd door de “traditionele” spelronden waaronder een muziekronde. Daarbij gingen de voetjes van de vloer en werd er volop meegezongen. Belangrijkste ronde was natuurlijk die superronde waarbij er een hoofdprijs te winnen viel; een reischeque t.w.v. € 500,- deels gesponsord door Internoord Vakanties Harlingen! En deze prijs ging naarrrrr…. Jolanda Bouwhuis!

De Activiteiten Commissie van fc Harlingen wil alle sponsoren, het barpersoneel én alle bezoekers ontzettend bedanken voor een zeer gezellige avond! En wie weet… tot volgend jaar.

|Doorsturen

BuienradarAgenda