Sport

Veldseizoen hockey weer begonnen

Het afgelopen weekend werden bij HMHC weer de eerste wedstrijden op het veld gespeeld, na een winterperiode in de zaal. Blije gezichten en prachtig weer hockeyweer! Ook komend weekend, zowel op zaterdag, zondag als maandag(avond) wordt er weer druk gespeeld aan de Westerzeedijk.

Korte terugblik

De jongens en meisjes van JO8 speelden afgelopen zaterdag thuis. Voor Mika, Pepijn, Sylven en Timo was het hun eerste wedstrijd. De totale score, dit team speelt vier kleine wedstrijden, was uiteindelijk 21-17. JO9 won thuis met 706. MO12-1 speelde 1-1 gelijk in Lemmer. MO12-9 won met liefst 14-0 in Groningen. JO18 en JO16 verloren helaas hun wedstrijden. MO16-1 sloot de dag af met 4-1 winst in Harlingen.

 

Hockey voor vriendjes en vriendinnetjes

Heb je altijd al eens willen hockeyen met je vriendje en vriendinnetjes? De komende weken ben je van harte welkom om iemand mee te nemen. De club zorgt voor een stick en een bitje. En ook als je nog niemand kent bij HMHC ben je van harte welkom om gezellig te komen meetrainen! Uiteraard is dit gratis, zodat iedereen kennis kan maken met hockey. Meer info via TC@Harlingermhc.nl.

 

Nieuwe ingang HMHC wordt zichtbaar

Er wordt al een tijd aan gewerkt maar nu wordt de nieuwe ingang van HMHC duidelijk zichtbaar. De ingang is verplaatst naar de kant van de Waddenhal en daarmee onderdeel geworden van het Balklandpark. De komende weken wordt oa een prachtig nieuw toegangshek geplaatst, waarna de officiële opening kan plaatsvinden.

 

HMHC Pub quiz verplaatst naar 5 april

De traditionele pub quiz van HMHC, ieder jaar weer een groot succes, is verplaatst naar vrijdag 5 april in plaats van deze week. Formeer alvast je team, volg de berichten op social media en schrijf dan je team in.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda