Voetbal

Van Stee Offshore zvb competitie

Oosterhof/Holman – PoPaLo        7-1

PoPaLo is wel een ploeg met de meeste buutenlanders en oek nog 2 uut Kitsenpolleland. En die buutenlanders begonnen as een speer se vlogen hun uut de naden. Maar ja toen se even stonnen te slapen tikte Sicco v.d. Bij 1-0 achter de duukboot Gerard Rutten. Coach Keimpema wudde helemaal gelukkig toen met een keiharde pegel a la Puskas, Norbi Helik 1-1 inne touwen joeg. Toen leek uut wel of ut lucht uut de billuggen van de PPL jongens vloog en OH wudde steeds wat beter. Jinte Offinga wist 2-1 te maken en de hardloper Vincent Hanekamp maakte voor de wissel nog 3-1. Na de wissel klapte ut zootsje van PPL helemaal in wat coach Keimpema hun oek maar toe skreeuwde. Sicco v.d. Bij maakte 4-1, Jinte Offinga 5-1 en Vincent Hanekamp bepaalde de eindstand met 2 treffers op 7-1. 

 

Mind of Visuals – RCM Administraties      10-5

Ut 1e skot kwam van Martin van Wilsum en dat was niks want de dakpannen vlogen uraf. Beide ploegen zochten even omme juuste richting, Brian Zeilmaker sprintte eerst nog as een raket overal langs kwam voor keeper Bekius te staan en die redde. RCM A keeper Van Riet was wat te lang op vakantie weest maakte een fout en nou scoorde Martin van Wilsum wel 1-0. Een minuut daarna was het M. Adema die Van Riet liet vissen, 2-0. Die jongens van RCM A kregen oek dikke kansen maar Niels Outhuyse en Max Nijehuis raakten de paal. MoV gingen gewoon deur Van Wilsum 3-0, R Grijpma 4-0 en Tobias ten Hoeve 5-0. Aan de andere kant volgde ur een mooie aanval die Niels Outhuyse netjes afrondde, 5-1. Bij ut eerste balcontact van Arjen Speckman was ut al raak 5-2, maar die andere Ten Hoeve joeg onder de ogen van scheids en Pappe Sjoerd 6-2 in ut netje. René Metz maakte 6-3, M. Adema 7-3, Max Nijenhuis 7-4 en 7-5, L. Postma 8-5, M. Adema 9-5 en R. Grijpma 10-5.

 

Friesland Direct – BuurtBazen      8-3

Door een gapend gat inne defensie van BB wist Arnold Adema al snel 1-0 te maken. En inne zeuvende minuut vloog Eddy Martino as een raket overal langs en maakte 2-0. BB hadden veel balbezit maar meer as een afstandsschot van Lachsen kwamen ze niet. Een wat lullig foutje van de BB keeper wudde afstraft deur Arnold Adema, 3-0. Toch volgde er een mooie aktie van Lachsen die zelfs met een losse veter scoorde, 3-1. Drekt na de wissel was daar Eddy Martino die de stand naar 4-1 tilde. Wat opviel was dat coach Heeringa zelfs met sun grote voorsprong bleef zeiken, kan ie niks an doen daar is die pop met geboren, zei een medespeuler. Die lui van FD kregen toch kansen die konst ur met dien snikkel wel inlegge. De mannen van BB hadden wel een mooie aktie en Dijon maakte 4-2, vervolgens was daar een mooie slalom van Lachsen en ut wudde 4-3. En BB hadden kansen op 4-4 maar helaas lukte dat niet mede door goed keeperswerk van Lars Borgman. Niels Vlottes, se snel as de weerlicht scoorde wel 5-3 en Eddy Martino 6-3. Niels Vlottes en George Pires zorgden voor een 8-3 einstand.

 

Van der Meulen – Stumak           6-1

Na 6 minuten rondde Remko Zandberg een mooie splijtende pass van Connor Bosman af, 1-0. Aan de andere kant haalde Soulaiman Snoussi hard uit maar die bal ketste oppe paal. Bij een vdM aanval vloog de bril vanne keeper wel de goal in maar de bal net niet. 2e helft begon best voor vdM, een mooie pass van Frank Claasz Koeki wudde netjes benut deur Bas Helfferich, 2-0. En die Bas had ur zin an dit keer tikte hij een voorzetsje van Daan Mulder binnen, 3-0. Stumak probeerde van alles maar kwamen oek overal net iets te kort. VdM gingen gewoon deur Daan Mulder 4-0, Jesse Mulder na een prachtige aktie 5-0, een mooie combinatie tussen de broerkes Daan en Jesse Mulder ronde Daan af, 6-0. Eindelijk was daar dan Soulaiman Snoussi die dit keer wel de juuste richting had vonnen en ut was 6-1. Een tweetje tussen Connor Bosman en Daan Mulder rondde de laatste af, 7-1. En bij deze stand bleef het.

|Doorsturen

BuienradarAgenda