Voetbal

Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

Bekerwedstrijden

PoPaLo – Mind of Visuels 0-5

De partijen begonnen vliegend en beiden kregen oek drekt al een beste kans. Ut duurde 6 minuten, zolang hield PPL stand maar toen opende Remco Anema de score, 0-1 voor MoV. Bergen kansen kregen de mannen van MoV maar ze hadden waarskienlijk de slaap nog inne ogen. Trouwens de PPL keeper keepte oek as een leeuw. Maar at ze achterin dan beginne te prutsen straft Remco Anema dat af, 0-2. Na de wissel was ut hast raak voor PPL maar ut skot van Davy de Haan ketste oppe paal. Anne andere kant kwam Tjeu Visser alleen oppe keeper of maar helaas zaten sien poten inne knoop, Dat kon sien vader, die Beer, beter. MoV liep uut Senna Postma maakte 0-3 en Remco Anema 0-4. PPL liepen ur bij of hadden se een zak eerappels oppe billug. Harm ten Hoeve maakte nog 0-5 op angeven van Remco Anema. De hele familie Pollema ging treurig naar de kantine waar ze de hele avend anne suukelademelk zitten hewwe. 

 

Oosterhof/Holman – Friesland Direkt        2-4

Albert Nieuwenburg begon met een vette punter maar hij ging ur net niet in, jammer voor FD. Na 8 minuten was het wel raak Drewes Janssen rondde een mooie aanval af 0-1 voor FD. En even later rondde Albert Nieuwenburg een mooie solo af, 0-2. OH kreeg kansen maar het lukte nog niet om het net te doen bollen. Totdat Jimke Algera een pass op maat gaf op Mark Alberda en die tikte de bal binnen, 1-2. Vervolgens joeg Drewes Janssen een bal vliegend oppe paal maar miste aan de andere kant Mark Alberda alleen voor de keeper. Meteen daarna wist Drewes Janssen de bal wel in ut netsje te tikken, 1-3. Ur waren stevige duels vooral tussen Nieuwenburg en v.d. Bij die allebeide dan oek geel kregen. Mark Faber zien inzet werd verkeerd beoordeeld deur keeper Panbakker en dat was 2-3. Maar Cor Steert maakte oek een foutsje en daar profiteerde Niels Vlottens van, 2-4, en daar bleef het bij.

 

De Tobbedanser – Damen Daimond            3-5

De nummers een en twee moesten dus teugen ulkaar en dat wudde een redelijke wedstrijd. Wel namen de Tobbedansers verrassend de leiding deur Nick de Wit, 1-0. De DD ploeg hadden alle mesen van hun boot met nomen en dat was leuk oppe tribune. DD kreeg een strafschop en die werd netjes benut door Alkabus, 1-1. Richard kon 1-2 maken voor DD maar miste voor een leeg doel. Maar toen ze even later een foutsje maakte bij de Tobbe achterin raakte Richard wel de roos, 1-2. Drekt na de wissel was ut alweer raak, dit keer was Ismael de schutter, 1-3. Vervolgens was daar een prachtig pass van de DD keeper Darah op Salah en die kopte fraai binnen, 1-4. Nog even had Kenji de Rover een opleving en bracht de stand terug tot 2-4. De as vliegende Keep fungerende keeper Darah van DD wist dit keer zelf te scoren, 2-5. Riemer Toering maakte de eindstand wat dragelijker 3-5.

|Doorsturen

BuienradarAgenda