Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

Oosterhof/Holman – Damen Daimond        1-3

Ut was duudelijk eenrichtingverkeer maar ondanks dat hield de defensie van OH erg lang stand. Wel kregen de mannen van DD veel kansen maar daar gingen ze slordig mee om. En ze konden bij winst nog wel kampioen worden oek, of waren ze dat al. Maar de inzet van de topscorer in deze poule, Mohammed Alkeboos was dan uiteindelijk wel raak, 0-1. Bij OH probeerde Vincent van Oosterhof het met een fraai lobje maar die miste de roos. De DD ploeg scoorde nog wel voor de wissel en het was Mohammad die het net deed bollen, 0-2. In de 2e helft ontpopte OH keeper Cor Steert zich as de held vanne avend, die jonge pakte een knorre ballen. Zes minuten voor tijd wist Sietse Sytema ur zelfs nog 1-2 van te maken. En zo kregen ze toch nog loon naar werken. Uiteindelijk besliste Momh de strijd door 1-3 te maken en was of waren de mannen van DD kampioen.

Broodje Nuchter – Van Der Meulen           3-6

De eerste aanvallen waren voor Niels Podt van BN maar een bal kwam snoeihard op de paal en twee keer lag keeper Panbakker inne weg. Aan de andere kan stopte keeper Borgman een inzet van Jesse Mulder. Ut wudde een leuke pot maar BN nam de leiding door een inzet van Godert Attema, 1-0. En toen de VdM defensie ston te slapen maakte Syl Veenstra ur zelfs 2-0 van. Daarna begon ut een bitsje te lopen bij VdM en joeg Wessel Roorda 2-1 in de kruising. Meteen gevolgd door een puntertje van Jort Scheffer 2-2 en ook Jort joeg een bal heel fraai in ut kruus 2-3 voorsprong voor VdM. In de 2e helft volgde ur een mooie solo van Remko Zandberg die hij snoeihard afrondde, 2-4. Pa Eric was ze trots as een hon met zeuven steerten. Remko mocht oek nog een penalty nimme, 2-5, Cyris Boerman deed wat terug 3-5 en Jesse Mulder bepaalde de eindstand op 3-6 en was Van der Meulen de kampioen.