Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

Friesland Direkt – de Tobbedanser 1-7

De ouwe jongens van FD teugen de jonge dartelende kerelsjes van de Tobbedanser. En voordat die oudsjes inne gaten hadden dat ut begonnen was had Hessel Oswald al 0-1 maakt. Twee tellen later was ut hast geliek maar de pegel van Drewes Janssen spatte oppe paal. Peter Beuker had een bitsje last van tijdelijke kleureblindheid, want hij tikte vaak naar de verkeerde kleur. Drewes Janssen maakte een foutsje en dat strafte Hessel Oswald af, 0-2. Natuurlijk kreeg FD kansjes maar ut geluk en de overtuiging waren niet aanwezig. Keeper Reijinga voorkwam met een fraaie safe 0-3 maar even later tikte Vincent Breidenbach toch nog 0-3 binnen. Na 5 minuten inne 2e helft had Drewes eindelijk wel een bitsje mazzel en scoorde hij 1-3, nadat ie al een knorre ballen oppe paal skoten had. Maar die jeugd bleef maar vliegen en ut wudde voor FD steeds zwaarder. En de goals vielen oek as riepe appels uut een boom. Hessel Oswald 1-4, Chris Tilstra 1-5, Hessel Oswald 1-6 en Guus van Dieren 1-7 en daar bleef ut bij.

Damen Daimond – PoPaLo           5-2

Dit wudde een billug werk voor de mannen van PoPaLo. En dat was te zien want in de eerste minuten kregen de mannen van DD al prachtig mooie kansen. En hun keeper van Sertima had een knorre ballen, was trouwens oek maar weinig ruumte an beide kanten van um. Na 7 minuten was ut dan toch raak en passeerde Smail de Portugese keeper van PoPaLo 1-0. Maar ineens kreeg Lowietje Quisenearts en mooie kans op 1-1 maar hij miste alleen voor de keeper. En ja dan is daar ineens Mohammed en die laat sien kans niet onbenut en maakte 2-0. Meteen daarna kreeg Norbi Helik een mooie kans die miste hij maar drekt daarna raakte hij wel de roos, 2-1. In de 2e helft bleef DD sterker maar gaf PoPaLo toch knap partij. Maar ja toen Salah met een fraai hakje kwam kwam wudde dat heel mooi 3-1. De jongens van PoPaLo hadden ut swit in hun naad staan ze deden ze hun best. Het kon dan oek niet uutblieve dat Mohammed 4-1 maakte. Toch deed de razendsnelle en aalvlugge Arjen Riem nog wat terug, 4-2. Uuteindelijk beslistte Mohammed de strijd deur 5-2 te maken.