Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

Pedicure Spa Harlingen – Van Stee Offshore           4-3

PSH moest alle zeilen bijzetten om de nul te houwen in ut begin want die jonge jongens van Van Stee vlogen as hazewienhonnen. Toch duurde ut 10 minuten eer Stijn Scheffer een pass van Storm Seinen afrondde en PSH met 1-0 leidde. Een paar minuten later tikte Nick Teerling een bal op maat naar Allard Hoekstra en ut was 1-1 geliek. Ut was van beide kanten loere op een kanske maar die kwamen ur inne 1e helft niet echt meer. Inne 2e helft liet Mart Beuker even sien dat ie makkelijker scoort as sien opa Nico, hij tikte 2-1 binnen. Ut wudde nog leuk inne 2e helft want 1 minuut later roste Sil Kuperus 2-2 inne touwen. Maar weer volgde er een mooie aktie van Mart Beuker en nam PSH wederom de leiding, 3-2. Uut mooiste doelpunt viel anne andere kant en de maker was David Kwast en ut was weer geliek, 3-3. Ut was nou vechte as leeuwen voor de winst, en de winst kwam bij PSH terecht na een vette punter van Allard Hoekstra, 4-3.

Broodje Nuchter – v.d. Ploeg Schilderwerken          5-7

Broodje Nuchter kreeg de eerste kans maar Sylvester Feenstra miste alleen voor de keeper. Na 6 minuten raakte een schuiver van Arjan Outhuyse wel de roos en leidde BN met 1-0. Ut tempo lag hoog en daar moesten de mannen van v.d. P even an wenne. Albert Beuker ston op ut goeie plak en wist 1-1 binnen te schuiven. Veul gegriem voor het doel van Teerling en Nick Aalders profiteerde daarvan en maakte 1-2. Anne andere kant gooide Herwin Bontes sien gespierde billug inne strijd en maakte geliek, 2-2. Even later ging v.d. P keeper Zuiderhof inne fout en maakte Niels Podt 3-2. En vlak voor de wissel wipte Arjan Outhuyse de bal slim over keeper Zuiderhof heen en was het 4-2. In de 2e helft werd het een spannende partij. Even niet opletten bij BN en dat strafte Nick Aalders netjes af, 4-3. Maar anne andere vergriemden ze oek de bal en kon Cyrus Boerman ur 5-3 van maken. Toen gingen ze los bij v.d. P en vooral de jeugdige Nick Aalders kreeg kruut in sien skoenen. Nick Aalders maakte 5-4, hij tikte 5-5 binnen en maakte oek nog 5-6. En ze hettie meer goals in een wedstried maakt dan sien pa Adriaan in drie seizoenen. Quinten Warmerdam besliste de leuke wedstried, 5-7.