Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

PoPaLo – Oosterhof/Holman        4-6

Tien doelpunten in een wedstried dat begint ur op te lieken. En ut leek ur op dat Mark Alberda dizze avend kruut in sien skoenen had. Binnen de minuut joeg ie de eerste al inne PoPaLo touwen, 0-1. Ut leek trouwens wel at die defensie van PPL an ut slaapwandelen waren, se hadden nooit een bal. Tien seconden na de 0-1 maakte Mark Alberda oek al 0-2, en binnen de twee en een halve minuut had ie oek al een gave hattrick scoort, 0-3. Na 5 minuten wudden de voddeboeren eindelijk wakker en wist een wakkere Belg, Lowie Quisenaerts, 1-3 te maken. OH dochten, ut komt wel goed je, maar Brian Visser docht daar anders over, 2-3. Vervolgens liet Jurjen Breimer en dikke vette punter los en daar verkeek keeper Steert zich op, 3-3. Vlak voor de wissel kwam OH terug Sicco v.d. Bij rondde een mooie een twee met Vincent Hanekamp af, 3-4. In de tweede helft hadden ze mazzel dat keeper Breimer bij ut uutverdedigen Sietse Sytema teugen sien billug an skoot en hoppa ut was 3-5. PPL speuler Arjen Riem arriveerde toen pas, hij had de fiets van sien vader Rinneman lient en die wuu niet harder dan 2 km in ut uur. Hij mistt oek nog alleen voor de keeper, die oen. Jurjen Breimer maakte ut nog spannend, 4-5 maar Mark Alberda besliste de strijd, 4-6.

de Tobbedanser – Damen Daimond            1-1

Hier hewwe je dan weer een wedstriedsje waarin maar 2 goals valle en dat is een verrot klein bitsje. Wel begonnen de mannen flitsend en DD had nogal wat supporters oppe tribune en dat is altied leuk. Ze vlogen allemaal se hard ut leken betieden net straaljagers die je voorbij vlogen. De jongkjes van de Tobbedanser deden ut trouwens poer best. Ze hielden de topscorer van DD Mohammed Alkeboos aardig in toom. An beide kanten waren ur kleine kanskes maar de defensies bleven aardig overeind. Totdat ineens de aalvlugge Kenji de Rover vrij stond en een aanval netjes afrondde, 1-0, een terechte voorsprong. Maar ja toen ze inne 2e helft Mohammed Alkeboos een millimeter ruumte gaven maakte hij toch weer sien goalsje, 1-1. De rest van deze leuke wedstried was ut zoeken om een doelpunt maar die kwam ur niet meer ut bleef 1-1.

RCM Administratie – Mind of Visuals        4-3

Een rustige start van beide teams, se van even de kat uut de boom kieke. Maar ja dan is ie daar ineens Niels Outhuyse altied al een goeie voetballer weest en nog is, en hij tikte 1-0 binnen. MoV was even sterker maar RCMA kon hast 2-0 maken maar de keeper voorkwam dat. Ut wudde 1-1 toen de zwoeger van MoV Martin van Wilsum een bal op maat gaf aan Harmen ten Hoeve en hij scoorde. Twee tellen later maakte Ronin Nauta 2-1, MoV leek verder achter te komen maar keeper Tjerk Bekius voorkwam dat. Toen Ronin Nauta echter weer uuthaalde was zelfs keeper Bekius kansloos, 3-1. As 30 seconden voor de wissel de defensie van RCMA staat te slapen straft Martin van Wilsum dat af, 3-2. Beide teams zochten nu de aanval en vooral Ronin Nauta stond op scherp hij maakte 7 minuten voor ut einde 4-2. Ut wudde toch nog even spannend toen Martijn Adema 4-3 in tikte maar daar bleef het bij.