Van Stee Offshore zaalvoetbalcompetitie

Mind of Visuals – Damen Daimond            1-9

Keeper Bekius van MoV begon as een panter, hij dook de eerste de beste bal uut de bovenhoek. Jammer was wel dat Mohammed Alkaboos 2 tellen later wel 0-1 in ut netje skoof. Ut was een billug werk voor MoV want die mannen van DD vlogen as straaljagers om hun heen. En een kansen dat se kregen maar keeper Bekius bleef ut best dan en ze verknoeiden nogal us een kanske. Mohmi deed dat niet hij maakte 0-2. Eindelijk creëerden MoV oek een kanske maar helaas vergriemde Nick Hoogeveen die. En at se dan oek nog voor een leeg goal misse ja dan houd ut helemaal op. Alkaboos en Mohmi maakten in de 1e helft er nog 0-4 van. Met mazzel maakte Ismael meteen in de 2e helft 0-5. En die vliegende keeper van DD tikte oek nog us 2 binnen, 0-6 en 0-7. MoV liepen urbij of hadden se een mud eerappels oppe billug, helemaal toen Alkaboos en Mohmi ur oek nog 0-9 van maakten. Maar de wonderen binne de wereld nog niet uut, Daan de Schiffaert redde toch nog de eer 1-9.

de Tobbedanser – PoPaLo 5-0

De jeugdige mansjes van de Tobbedanser vlogen meteen as hazen inne aanval maar PoPaLo vang dat eerst even rustig op met de hannen inne buuse. Wel wudde een foutje van Lowie Quisenaerts bijna afstraft deur Oswald maar de keeper redde. Keeper Efan van Sertima keepte poer best alleen attie op sien billug viel skudden de ruuten ur hast uut. Even is Efan sien laatste man Arjan Riem ur niet met de hasses bij en maakte Vincent Breidenbach daar handig gebruuk van, 1-0. Vervolgens roste Chris Tilstra ur oek nog een vette punter in, 2-0. Inne 2e helft maakte Meindert Riem een fraaie skijnbeweging alleen jammer dattie met sien eigen poten inne war kwam en op sien vreet viel. Inmiddels liet Vincent Breidenbach weer een pegel los en was keeper van Sertima kansloos, 3-0. PoPaLo raakte volledig de kluts kwijt en Guus van Dieren maakte 4-0. Helik Norbi leek 4-1 te maken helaas redde de Tobbedanser keeper fraai. Hessel Oswald bepaalde de eindstand op 5-0.

BuurtBazen – RCM Administraties           5-5

RCM A begon met de kat uut de boom te kieken en BB zocht drekt vanaf ut begin de aanval. En toen Djan een fraaie solo begon vanaf eigen helft rondde hij dat oek nog mooi af, 1-0. Vanaf toen vloog het spel op en neer en zagen we Ronald van Riet na een half jaar afwezigheid, oek weer oppe goal. En dat deed Ronald natuurlijk goed. Tien minuten voor de wissel kreeg de vrijstaande Jeroen van Dellen de bal en scoorde 1-1. Terwiel BB nog een mooie kans miste joeg Sander Zeilmaker de bal in ut dak vanne goal, 1-2. René Metz en Wessel Kroeger kregen kansen die konnen se ur met hun pielmansje ur wel in legge maar ze misten. Mohammed was even oplettender en scoorde anne andere kan wel, 2-2. De goals vielen nou snel Mohammed was weer paraat en maakte 3-2 maar een vette schuiver van René Metz raakte oek de roos, 3-3. Bij een inzet van Wessel Kroeger zat de keeper volledig mis, 3-4 voor RCM A. Maar Mohammed maakte meteen sien hatrick, 4-4 en BB leek nog te winnen, Anohar tikte 5-4 binnen. Net voor de eindtoeter maakte Sander Zeilmaker toch nog geliek, 5-5.