Van Stee offshore zaalvoetbal competitie

De Tobbedanser – Buurtbazen      9-4

De Tobbedansers begonnen vol vuur want binnen twee minuten had Luca Boersma al 1-0 binnen tikt. De BuurtBazen vielen zeker wel aan maar ze creëerden weinig echte kansen. Bij de 2-0 van Hessel Oswald ging de BB keeper niet helemaal vrijuit. Dat was dan oek ut enige foutsje vanne keeper omdat hij de verdere wedstried sien ploeg van een grote achterstand behoede. Toen de Tobbedansers even met sien allen stonnen te tukken prikte Adam 2-1 in ut netje. Maar de bal van Kenji de Rover vlak voor de wissel was oek voor de BB keeper onhoudbaar, 3-1. Drekt inne 2e helft een hele mooie aktie van Kenji de Rover maar die ketste helaas oppe paal. Hessel Oswald zei teugen Kenji, kiek seun se must ut doen, en tikte 4-1 in ut netje. Ja en toen was ut hek vanne dam, de mannen vlogen ur deur as een mes deur een zacht pakje butter. Kenji de Rover maakte ur nog 3, Chris Tilstra 1, Justin Jilderts 1 teugen scoorden nog Djan 2x en Pepijn 1x eindstand 9-4.

Oosterhof/Holman – RCM Administratie   1-3

In ut begin waren beide ploegen een bitsje an ut heen en weer tikken, ulkaar aftaste noeme ze dat. Op een kleine solo van RCMA keeper Nick Teerling na gebeurde ur weinig de eerste 7 minuten. Ja de tot keeper gebombardeerd Sietse Sytsma moest nog even wat rekke en strekke om los te kommen. Hierna kwamen de eerste kansjes voor RCMA maar keeper Sytsma ston tot dan aardig op sien plak. De keeper anne andere kant, Nick Teerling speulde as vliegende keeper maar wist ur oek nog sun vier inzetten van OH uut sien goal te rossen. Toen had Sicco v.d. Bij een bitsje mazzel en vloog sien inzet inne touwen 1-0 voor OH. Maar RCMA had oek een bitsje mazzel toen een minuut later een bal van Wessel Kroeger ur semaar invloog, 1-1. Wessel kreeg een dot van een kans inne 2e helft maar miste en dat deed Sander Zeilmaker oek toen ie alleen voor de keeper kwam. OH wudde wat minder en liet ut wat ofwete. Inmiddels vloog keeper Teerling weer as een haas naar voren maar de keeper blokte sien skot, echter Sander Zeilmaker tikte de rebound binnen, 1-2. En Sander besliste even later oek nog de wedstried, 1-3.

Mind of Visuels – PoPaLo 5-4

Hoofdsponsor Hillebrand Pollema was na een lange tied oek weer us anwezig en dat zorgde weer voor een knorre leven. Beide partijen begonnen te vliegen trouwens of hadden se gember in hun reet. Dave de Haan kon PPL op 0-1 zette maar hij miste een mooie kans. Na 8 minuten deed Leon Postma dat beter al had ie wel een bitsje geluk want de bal ging tussen de poten van keeper Efan van Sertima deur, 1-0. Martin van Wilsum gaf even later een mooie assist an Rowan Grypma en die maakte 2-0. PPL was duudlijk nog niet in vorm en griemden maar wat an. Drekt na de wissel was ut weer Grypma die vrij ston en 3-0 maakte. Toen kwam echter Lowietje Quisenaerts met wat Belgisch scharen en maakte 3-1. Maar ja dan hewwe se de hasses ur weer even niet bij en zette Martijn Adema sien maat Leon Postma vrij voor doel en ut was 4-1. Sponsor Hillebrand Pollema wuu dur zelf in maar dur was gien shirtsje en broekje dat um paste. Toch wist David Ahman wat terug te doen, 4-2. Echter een bekeken doelpunt van Martijn Adema zorgde weer voor afstand, 5-2. Even fleurden de vodderboeren op en maakte Lowietje Quisenaerts 5-3 en Davic Ahman 5-4 maar daar bleef ut bij.