Van Stee Offshore zaalvoetbal competitie

Bouwvisie Friesland – Pedicure Spa Harlingen           2-2

Dit wudde een spannende wedstried met, voor ut zaalvoetbal, weinig doelpunten. Ut spel ging lekker snel heen en weer en ut was Noah Hoffman die namens PSH de eerste kans kreeg maar hij vergriemde die kans. Allard Hoekstra had waarschijnlijk de luuken voor sien ogen want hij miste voor een leeg doel. Weer geen goal voor PSH dus. Anne andere kant deed Tim Hofstra dat trouwens oek. Maar Tim herstelde zich hij rondde een splijtende pass van Lars Vallinga af, 1-0 voor BF. In dezelfde minuut ging Nick Teerling ur as een raket van deur en ronde een mooie aanval af, 1-1. Hij loopt trouwens harder as sien pa Bote, die liep de 100 meter in 2 dagen. Nog in de 1e helft mocht Aaron Bouwhuis een vrije trap nimme en die joeg hij ur keihard in, PSH leidde 1-2. Inne 2e helft begon PSH te drukken maar de scherpte hadden ze inne kleedkamer legge laten. Ruben Bleeker probeerde ut anne andere kant met schotsje op doel. Hij had mazzel want de keeper ston net met sien poten wied en daar ging de bal tussendeur 2-2 en daar bleef ut oek bij.

Van Stee Offshore – Broodje Nuchter           5-5

Dit was eveneens een spannende wedstried maar dit keer met een knorre goals. BN keek de kat even uut de boom maar ondanks dat maakten ze via Cyrus Boerman toch 0-1 uut een rebound. Aan de andere kant joeg Finn Jansen een bal oppe paal maar deed Mees Nagel dat beter. Na een mooie solo schoot hij de bal bij keeper Teerling door de voetjes, 1-1. Niels Podt wist niet veul later 1-2 te maken en in dezelfde minuut maakte Rieken van Stee weer geliek, 2-2. Drekt inne 2e helft een mooie aanval van Van Stee, volgens coach Johan Janssen, en die rondde Mees Nagel netjes af, 3-2. Vervolgens was ur een klein foutsje van Rieken van Stee, hij tikte de bal in eigen doel, 3-3. Ut doelpunten maken ging gewoon deur, Jami Koel zette Van Stee op 4-3. Niels Podt had een bitsje mazzel dat sien balsje ur in vloog, 4-4. Jami Koel miste nog even toen ie alleen voor de keeper ston. Maar Niels Podt sien inzet was wel weer raak, 4-5. Van Stee vochten hun naken om langszij te kommen en het lukte. Finn Jansen wist de gelijkmaker te maken 5-5 en dat was wel een terechte stand na een mooie wedstried.

Van der Meulen – v.d. Ploeg Schilderwerken  2-3

Van der Ploeg begon met een vliegende aanval tussen Ralf van Hurck en Niec Aalders, jammer dat ut gien goal wudde. Ut was v.d. Ploeg die wat meer in balbezit was maar veul kansen leverde dat niet op. V.d. Ploeg nam toch de leiding. Ut was Quiton Warmerdam die een mooie pass van Marcel Visser in ut netje schoof, 1-0. Drekt daarna kon Daan Mulder 1-1 maken maar hij miste een mooie kans. Bas Helfferich had wat meer geluk en maakte wel 1-1. In de 2e helft miste Bas trouwens een hele mooie kans. En toen was daar Ane Schaap de man met gespierde kuuten, sien schot vloog deur een woud van spelers inne touwen, 1-2. Toen Stijn Nagel even later 2-2 maakte leek die stand te blijven. Maar spelverdeler en balgoochelaar Ralf van Hurck gaf 20 seconden voor tijd een mooi pasje op Quiton Warmerdam en hij besliste de wedstrijd, 2-3.